İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet üyelerine Özel Gold üyelik +500 Kredi + Alexa düşürme

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-Başlangıçta standart olarak +500 kredi verilecektir
-Sistemi Alexa Toolbar Yüklü bir tarayıcıda kullanıyor bu sayede alexa değerimiz düşüyor.
-Yeni başlayanlara mutlaka tavsiye ederim.

İyinet Üyelerinin ayrıcalıkları
+500 Kredi
1 Haftalık gold üyelik

Sitede Kredi Kasmayan Üyelerin Üyelikleri Silindi.. İlk sıralarda Sitenin çıkması İçin Hemen Üye Ol Kredi Kazanmaya Başla.

Üye ol: http://hitmotoru.net

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
google gibi şirketleri gececek kesın bu site :D

cankurt07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ya bende bir hit sitesinden hit aldığım zamaa google beni 3-4 sıra geri atıyor. Acaba bu hit sitelerinin bir zararı yokmu yoksa ben kendim kuruntumu yapıyorum.

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ya bende bir hit sitesinden hit aldığım zamaa google beni 3-4 sıra geri atıyor. Acaba bu hit sitelerinin bir zararı yokmu yoksa ben kendim kuruntumu yapıyorum.

bu belli olmaz google de daha önce sitene gırdıgın için anımsıyor ve o site daha onceden aranıyor aynı tarayıcı gibi düşün url kısmına a yazdıgında ençok gırdıgın siteyi gosteriyor ama bunlar daha once googleye giriş yaptıgın içnde olabilri farkadre yanı birde tarayıcını yakın geçmişini silerek dene

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni üyelikler onaylandı +500 kredi eklendi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.