İyinet Üyelerine Özel

X
Xman
Misafir
Sadece iyinet üyelerine özel olarak ücretsiz wordpress kurulum hizmeti verilecektir. Wordpress kurulum hizmeti almak isteyen üye arkadaşlar Pm atarlarsa kendilerine benimle iletişime geçecekleri msn adresini Pmliyeceğim.

0
Onaylı Üye
Üye
wpturkiye, kişisel bir blog açmak istiyorum ancak resim galerisi ve etiket eklentisi ve tr karakter hatası vermeyen bir wp yarın domain alsam kurabilirmisin rica etsem? tema felan istemiyorum bu iyilikleri bana yaparsan cok sevinirim.

0
Onaylı Üye
Üye
valla bende bi ara yardım ediyordum ama bi yerden sonra işin keyfi kaçıyor ve msn e giremez duruma geliyorsun sürekli sorular soruluyor.kurduğun şeyi bozuyorlar baştan istiyorlar sen sen ol kullandığın msn adresini verme yada baştan söyle sadece bi kez kurarım gerisi sana kalmış gibi :)

X
Xman
Misafir
wpturkiye, kişisel bir blog açmak istiyorum ancak resim galerisi ve etiket eklentisi ve tr karakter hatası vermeyen bir wp yarın domain alsam kurabilirmisin rica etsem? tema felan istemiyorum bu iyilikleri bana yaparsan cok sevinirim.

Domaini alın bu akşam yapalım kurulumunuzu yalnız kurulumda hosting çok önemli mutlaka linux sunucu ve cpanel olması lazım buna dikkat edin :)

0
Onaylı Üye
Üye
wpturkiye sunucum zaten linux ve cpanelli, wp hakkında bilgi sahibiyim ancak kurulumdan sonra etiket olayı ve resim galerisi eklentileri gibi eklentilere pek bir yabancıyım.
Domaini birazdan alacam, özel mesaj olarak gerekli bilgileri atayım sana.

umuturenin dediği gibi birisi değilim valla töbe :p msn felan istemiyorum bana kurabilirsen etiket ve resim galerili bi wp, selam verme de vermem :D (şaka tabiii )

X
Xman
Misafir
etiket no problem ama resim galerisi hiç kurmadım ona söz veremem, ancak kuracağım wp galeri sorunu çıkarmaz yani daha önce kurmuş birinden yardım alabilirsiniz ok

0
Onaylı Üye
Üye
tamam sağolasın, domaini alacam isimtescil.netten ancak kredi kartı ile ödeme sayfası açılmıyor bende birkaçgündür, eğer kullanan arkadaşlar varsa deneyebilirler mi aceba sorun bende mi

0
Onaylı Üye
Üye
isimtescile telefon açtım ordaki bayana bilgileri vermek durumunda kaldım kredi kartı, o aldı domaini bana benim kk bilgilerimle ama inşallah sorun cıkmaz.. onu süründürrüm :p

0
Onaylı Üye
Üye
Sadece iyinet üyelerine özel olarak ücretsiz wordpress kurulum hizmeti verilecektir. Wordpress kurulum hizmeti almak isteyen üye arkadaşlar Pm atarlarsa kendilerine benimle iletişime geçecekleri msn adresini Pmliyeceğim.

güzel bir düşünce 50 post üstü olan arkadaşlara bende ücretsiz kurulum yapabilirim. sadece akşam saat 21:00'da.

0
Onaylı Üye
Üye
Domaini alın bu akşam yapalım kurulumunuzu yalnız kurulumda hosting çok önemli mutlaka linux sunucu ve cpanel olması lazım buna dikkat edin :)

Merhaba ;

windows ve plesk panel olmasınında bir sorun varmı yoksa bende kurdurayım...

pm atamıyorum sanırım mesaj sayımın yukserk olmasından dolayı siz pm atarsanız sevinirim :)

0
Onaylı Üye
Üye
Bilgilendirme
Linux ve Cpanel de de aynı şekilde kuruluyor yanlızca bazı dosyaların yazılımını açman lazım...

Geri