Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuruİyinet vbulletin 4 sistemine geçiş yapmıştır!
Arkadaşlar eski stilimize benzer,alışılmış bazı özellikleri tekrar bu temada mümkün olduğunca eklemeye çalışıyoruz.
Sizlerden gelen önerileri de dinlemeye açığız.
vB 3 surumunde grafik buton olması gerekirken css buton kullanıyordunuz burada normalde css buton olması gerekirken butonları normal kullanıyorsunuz .
bence iki renk seçeneğini de kullanmalısınız veya burada grafik buton kullanmalısınız
Açıkçası iyinet'ten daha iyi bir tema bekliyordum. Bu temayı bir çok yerde gördüm sıradan ve beyaz alanlar çok göz alıcı. Ayrıca tema ekrandan taşıyor 1024 x 768 ekran çözünürlüğüm. Hayırlı olsun
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5