İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Webmasterları Tek Çatı Altında Projede Buluşuyor

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
belli bir süre veya belli bir kazanç değeri belirlenebilir. mesela o kişiye ödenene miktar 500 tl olmadan ayrılırsa bir hak legalpara edemez, projeye başladıktan sonra 3 ay içinde ayrılırsa gene hak legalpara edemez gibi...

Böyle anlaşmalar uygun olabilir.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
belli bir süre veya belli bir kazanç değeri belirlenebilir. mesela o kişiye ödenene miktar 500 tl olmadan ayrılırsa bir hak legalpara edemez, projeye başladıktan sonra 3 ay içinde ayrılırsa gene hak legalpara edemez gibi...

Böyle anlaşmalar uygun olabilir.

Tabiki kalkıpta masraf edip 300 lira, 1 ay sonra ben çıkıcam derse zaten o ücret ödenmez o kişiye bunu projeye başlarken kurallar dahilinde belirtiriz, fakat miktarlar etmeyi düşündüğümüz masraflara göre değişir.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Gâyet mantıklı gibi görünüyor. Hatta ileleyen zaman içerisinde projede yer alacak kişilerin de onayı ile ilk etapta belirlenen site sayısı memnuniyete göre artırılabilir.

Projede yer almayı gerçekten isterdim. Ve fakat sezon başlangıcı olduğundan ötürü bu denli bir zamanım olabileceğinden şüpheliyim.

İştirakçi arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

İyi forumlar.
Anıl...

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Gâyet mantıklı gibi görünüyor. Hatta ileleyen zaman içerisinde projede yer alacak kişilerin de onayı ile ilk etapta belirlenen site sayısı memnuniyete göre artırılabilir.

Projede yer almayı gerçekten isterdim. Ve fakat sezon başlangıcı olduğundan ötürü bu denli bir zamanım olabileceğinden şüpheliyim.

İştirakçi arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

İyi forumlar.
Anıl...

Bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun diyoruz, şuan açıkcası katılım için biraz düşük gibi görünüyor, bu durumda bu projeyi iyinet olarak yapamayız, önümüzdeki günlerde konunun gidişatına göre yapılıp yapılmayacağına karar verilir.

Katılmak isteyenler söylese biran önce bizde hızlı bir kararla biran önce başlıyabiliriz.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
@ozanTi;

-Elbette ilk başkta 2-3 milyara sıfır sistem kodlatacak değiliz, yukarıda yazdığım gibi zamanla geliştikçe olacak şeyler bunlar, ilk başta her grubun yaptığı gibi bizde orta bir şekilde bir atılım gerçekleştireceğiz.

-Açıkcası forum tarzı hiç ama hiç düşünmüyorum çünki ben kendimden biliyorum eskiden uğraşıyordum forum ile gelir gideri anca dengeliyor o şekilde diyeyim, hatta şuan Türkiye'de forum sitelerinin başını çeken arkadaşlarım var ve konuştuğumuzda reklam verenin bile doğru düzgün olmadığını belirtiyor, ancak ppc tarzı reklamlar yayınladığını ondan da devamlı genellikle aynı kişiler girdiği için pek fazla verim alamadıklarını belirtiyorlar bundan dolayı forum işine pek sıcak bakmıyorum diyebilirim.

-Reklam geliri sadece adsense olmuyacak fakat adsense tabanlı diyebiliriz bunun yanında ppa-ppc tarzı reklamlarda yayınlanır.

-Sen ufak da olsa bir fark yaratırsan rakiplerini geçmesi kolay olur, şuan Türkiye'de bana göre birçok alanda eksiklikler mevcut bizim amacımız bu eksiklikleri yavaş yavaş tamamlamak olacaktır.İlk mesajda belirttiğim bu türler sadece birer örnekten ibarettir, elbet bazı arkadaşlarımızın akılarına farklı tür daha yaygın olmuyan projeler gelecektir.

-Öncelikle bir nevi ufak bir önlem gibi görünsede benim gözümde ayrı bir öneme sahip olan her siteye bir account olayını yapıcaz, banlanır banlanır ona ben birşey yapamam ki, fakat banlansa bile bir account banlanır yani, diğer hesapları kurtarmış oluruz.

Sırayla yanıtlamaya çalıştım, umarım istediğin cevapları alabilmişindir.

hocam zaten varım demiştim şimdi daha bir istekle VARIM!

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
İyinette pek fazla katılım olmuyacağı görünüyor bugün gece kararı konuya yazarım, şuanda görünen pek fazla katılım olmadığı için iyinet olarak bu proje yapılmıyacak gibi görünüyor.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Öncelikle herkese iyi akşamlar,

Birçok arkadaşımız ile MSN den bir ön görüşme yaptık fakat görüşme yaptıklarımızdan birçoğu bu projenin 100-200 lirayla herşeyi yapacağını düşünüyor ki, haklıdır düşünebilirler çünki konu içerisinde o kadar detaya inilmedi, ekliyen arkadaşlara ben tek tek ileride ne olabileceğini v.s anlattım, ekliyenlerin birçoğu bu işi masrafsız veya ufak meblağlar ile halledilebilceğini düşünüyormuş ki bu devirde normalinden bir script yazdırmaya kalksam özel scripti 3-4 milyara yazılıyor, katılmayı düşünen arkadaşlarımızın birazda maddi yönden sorunları var sanırım, dolayısı ile bu projeyi iyinet webmasterları olarak hayata geçiremiyoruz.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
PARAVAN ifadesi olumsuz(yasak, gizli kapaklı) bir eylemmiş havası yaratıyor.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
PARAVAN ifadesi olumsuz(yasak, gizli kapaklı) bir eylemmiş havası yaratıyor.

Haklısınız aslında, belirttiğiniz anlama daha yakın, benim kullanma amacım aynı çatı altından yürüyecek şeklindeki benzer kullanımıydı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.