İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet yönetiminin devri ve yeniden yapılanması

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Hay Allah'ım ya :D
CV gibi saçmalıklar getirilmesin foruma yemin ediyorum kaçarım buradan.
Ne o öyle amatör forumlardaki gibi.
Eeiiiyyy :(

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
cv nerden çıktı ne gerek var ya :S

X

Xman

Misafir
Hay Allah'ım ya :D
CV gibi saçmalıklar getirilmesin foruma yemin ediyorum kaçarım buradan.
Ne o öyle amatör forumlardaki gibi.
Eeiiiyyy :(

Veli toplantısıda olacakmı modlar için :D admin akşam eve giderken yarın veli toplantısı var anne-babalarınız gelsin sizin yerinize diyormuş :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
kategori başlıklarında değişmeler var fark ettim :p

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar düzenlemeler ve silmeler nedeniyle mesaj sayınızda azalma olabilir.Bu gayet doğal bir durumdur.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Forum güzel bir hâl almaya başlıyor. Başlıkların düzenlenmesi gayet iyi, bütün mesajlarımın gitmesine bile razıyım :)

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
8 yıldır yapılmayanlar yaplıyor. bende iyinette pasiftim şuanda bu çalışmlar içimi ısııtı. örneğin ben zonenin daimi üyelerindenim:)(sanaldünya) aynı sıcak ortam burdada oluşuyor hayırlı olsun.

birde forum hakkında aşağı taşınmış iyi olmuş

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Türkçeyi bende düzgün yazıp düzgün konuşmak isterim ama sonuçta bizim kadar ingilizce ile iç içe olan bir grubu bu kadar kısıtlamak bazı sorunlar doğuruyor.

bir örnek vereyim mesela en basitinden yukardaki yeni mesajlar linkine tıkladığınızda açılan sayfadaki konu başlıklarını incelediğinizde bir çok ingilizce kelime olduğunu yada ingilizce kelimelerin yer aldığını göreceksiniz. Bu kısıtlama konu başlıkları yerine sadece konu içeriğindemi yapılmalı yada kaç kişinin kullanıcı adı türkçe.

Bence hazır değişim başlamışken Türkçe konusundada biraz daha esnek davranılmalı diye düşünüyorum.

X

Xman

Misafir
Ceza Uygulaması

Özellikle bir konu hakkında fikir sahibi olmayıpta sırf ortamı germek için konulara mesaj atan üyelerin titizlikle incelenerek cezalandırılmalarını öneriyorum, böylelikle onca emek vererek birşeyler paylaşmak isteyen arkadaşlarında şevkleri kırılmamış olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.