Teknik sorun yok, olsa da bunun icin sitenin kapatilmasi ve acilmasi cozum olabilirmi, PC yi acip kapatmak gibi.
Amacimiz dedigin gibi mumkun oldugunca az hatali bir hit sayaci yaratmak, bunun icinde 2 gundur suren bir test yapiliyor. Istatistik bilgilerine baktiginda herhangi bir hata olmadigini gorebilirsin.
Yarim yamalak hizmet verdigimizi dusunmuyorum.
Ana sayfada gorunen bilgiler test suresi bittigi icin bu gece itibari ile normale donecek. Bu 2 gun suresince oldukca degerli veriler toplandi ve bug listesi temizlendi.
Iyinet tracker sistemi halen gelistirilme safhasinda, kodlanmaya baslandigindan bu gune tam 1 sene gecti. Siteyi uyariniz dogrultusunda 1 ay kapatsak tekrar actigimizda sizin terimiz ile adam akilli olurmu bilmiyorum, bence halen bug olacaktir.
Iyinet'in eski kodundan edindigimiz tecrube ile bir sistemin mature olabilmesi icin 2 sene kadar bir sure gerekiyor.
Ben uyariniz ve duyarliliginiz icin tesekkur etmek istiyorum, pekcok uyemiz icinden sizin cikip parmak gostermeniz sistemimiz ile ne kadar ilgilendiginizi gostermektedir. Tesekkurler.