İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinetadmine soru ?

M

malatyasporlu

Misafir
burdan forum aracılığıyla bize Türkçe siteler kabul edildiğinden beri Googleda ne kadar kazndığını herkes yazabilirmi? biliyoruz ysk fln ama Türk'e yasaklar sadece delinmesi içindir :) önce iyinet adminden başlayalım çünkü yüksek hitli bi site ve ne kadar kazandığı yol gösterici olması açısından önemli tüm kardeşlerime teşekkürler...

F

fifasct

Misafir
Ben adsense türkiye açılmadan 2 hafta önce üye oldum
aradan bi hafta geçti adsense yi unuttum
sonra bi hafdta sora aklıam geldi ve ekledim
ve adsense tr açılana kadar hiç de ii kazanamdı xx dalır fln
mok gibi eheuh :)

Z

zeynelkoc

Misafir
bu konunun yasak olduğunu bile bile yazanların bi daha düşünmesini öneririm sonucu pek iyi olmiyabilir

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kazancları halka acık yerlerde paylasmayalım..
pm ıle merak edenler bırbırıne gondersın ama genele atılmasın bencede.
Bir kural varsa uyalım arkadaslar...

Google'ın iyinet forumlarındakileri takib edecek hali yok elbette ama olsun kural kuraldır.

Z

zeynelkoc

Misafir
google takip etmez ama sivrinin biri adsense kazançları şu adreste paylaşılıyor der sonra olan sizin paralarınıza olur...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Google bizimle irtibata gecip bu bilgileri yazanlar kim, websiteleri nelerdir diye sormayabilir.
Ama bir sekilde sizin kim oldugunuzu ogrenebilir.
Google Turkce yi kabul ettigi icin Turkce konusabilen (editorleri) ajanlari olacaktir. Bunlardan biri forumda aramizda olabilir.
Google a kayit olurken yaptiginiz anlasma uyarinca adsense i forum gibi ortamlarda tartismamaniz gerektigini kabul etmis oluyorsunuz.
Bunun sakasi yok, uyeliginizi kapatabilirler.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ajan felan girinçe dahada heyecanlı olmaya başladi bu iş :)
sen neymissin be google !!hayatımızı degiştirecen

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende googleye ajanlık başvurusu yaptım. Eger kabul ederlerse adsense den daha cok para kazanırım. Ne işim ozaman adsense ile :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.