Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaramın üstüne tuz bastın yaw bend eaynı sorundayım hatta gece 01:00 de deneyeym deidm gene aynı yazı yahu deidm bu saattemi site kliyor millte ve limit doluyor
yok alakası yok spamla hiç üyelik almıyor yanai site ekle dedinde eklemiyor her defasında limit doldu diyor.. sanırım satılacak diye üye fazla almıyor.
benim sitemde kayıtlı idi kodu kaldırdığım için pasif gözüküyordu.
bende yeniden kaydettim 1 - 2 hafta oluyor hala onaylanıcak.
admin heralde toplistte yeni üye almıyacak. yada satmıştır. ana sayfadaki satılık ilanınıda kaldırmışlar.
bana limit doldu falan demedi incelenecektir en kısa zamanda kodu sitenize ekleyin dendi 30 35 gün önce. bende ekledim kodu ama sitem eklenmedi. bende çıkardım kodu sayfamdan.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5