İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet'e Özel Yeni Reklam Alımı.

T

trgy

Misafir
K.bakma Gökhan ama ayıp ediyorsun arkadaşa karşı. Benim karşı çıktığım nokta o değil. Bunu şöyle örnek vereyim daha iyi açıklamış olurum sanırım.

Kahveye gidiyorsun bedava çay istiyorsun, kahveci sana bedava çayı veriyor, bunun üzerine kahveciye bir de çayı içiriver diyorsun.

Any0ne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
K.bakma Gökhan ama ayıp ediyorsun arkadaşa karşı. Benim karşı çıktığım nokta o değil. Bunu şöyle örnek vereyim daha iyi açıklamış olurum sanırım.

Kahveye gidiyorsun bedava çay istiyorsun, kahveci sana bedava çayı veriyor, bunun üzerine kahveciye bir de çayı içiriver diyorsun.

Önemli değil trgy yaptığımız iyiliği bari tam yapalım. Açtım demo üyeliği. mail : [email protected] Şifre : finderface . üye çekmek için buraya gelmedim ben zaten 1 haftada 9 k üye yapmışım günlük 6 k hitim olmuş. İstesem haftalık 15 YTL'e Reklam alırım. ama iyinet ailesinden olduk bizimde tuzumuz olsun dedik ama aldık alacağımızı.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Buyurun açtım demo adres. Mail : [email protected] ; Şifre : finderface

Sağol gördüm.

Örneği yanlış vermişsin. Şöyle olmalıydı: Kahveye gidiyorsun istemiyorsun o bedava veriyor, bunun üzerine kahveciye çayı verdinde şekeri nerde diye soruyorsun veya çay kaşığı mevzusu.

Örnek böyle olmalıydı ve bunada benim cevabım gayet normal ;) Neyse ben gördüm.

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
iyilik yap denize at,balık bilmezse halik bilir..

Her kasada bozuk elma vardir.Olur böyle vakalar.O bozuklar olmazsa, sağlamlar ön plana çıkmaz..

mcunsal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ekonomik Reklam Fırsatı
Hedef Kitlenize Doğrudan Ulaşın
Türkiye'nin Firma ve Ürün Reberine
Reklam verin Satışlarınız Artsın
www . isnoktam . com

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adı : abduko.com
Adres : www.abduko.com
Site Aıklaması ( kısa ve öz ) : Canınızın sıkılmayacağı güzel bir blog sitesi.

teşekkürler :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.