- Reaction score
- 258
gokhans19 a katılıyorum. Bazı konularda başlıklar artmaya başladı. İyinete, kafamızdaki iyinet imajına yakışmayan bir şekilde...Rahatsızlık veriyor gerçekten.
![]() |
![]() |
Gökhan'ın dönemsel gel gitlerinden birini daha yaşıyoruz![]()
Onca yıllık iyinetliyim ilk defa karşılaşıyorum sizinle, nasıl başardınız saklanmayı?
ayrıca bende bi kaç gündür farkediyorum, Gökhan davasında haklı bence
Gökhan 3 ayda 1 giriyorsun ortaya birşey atıp çıkıyorsun. Sınırsız ban yiyeceksin yakında o olacak.
@Darkart
Son söylediğin söz çok güzel oldu şu anki durum için ama kalabalık olan yerde dengeyi tutmak biraz zor oluyor hele ki diğer forumlarda rahatlığa erişen burada da yazmaya çalışıyor.
Turgay, sensiz cennet bile sürgün sayılır. Seninki düpedüz vurgun sayılır
Ne 3 ayı. Yılda bir giriyorumda o senin gördüğün gölgelerimFenamı 3 ayda bir bi mesajımla forumdaki tüm üst üyeleri bir bölümde topluyorum. Yönetimin bana teşekkür etmesi lazım bunun için
![]()
![]()
Forum evlilik programları gibi oldu aslında. Seyreden çok ama kalite yok.
-konu dışı
valla benim de bu üyelikle 6.yılı devirmişimartofevil'in linklediği gibi 2009-2010 sezonunu askerde geçirdim. askerden sonra farklı bir sektör denedim sarmadı. şimdi yine toparlamaya çalışıyorum. genelde kodlama bölümünde yardımcı olmaya çalışıyordum. php-js-html-css filan kategorilerinde.. ben az çok hatırlıyor gibiyim senin nickini. o kategorilerde pek takılmıyordun galiba
bu arada diğer başlığa yazmıyım buraya yazıyım, hoşbulduk sağolasın
-konu dışı
İyinet'e özel bir durum değil, tüm forumlar benzer halde. Şu bir gerçek, "forum kültürü" pek kalmadı artık, bu kültürü zamanında oluşturan kitle de çoktan farklı konseptte ki platformlara kaydı.