İyinetin Günlük Hiti

T
trgy
Misafir
Ha son bi dipnot ekliyeyim, hitlerde yüksek bir miktar iyinet kelimesinden geliyor. Düşünün artık webmaster kişi bile google a iyinet yazıp öyle giriyorsa internet kullanmayan kişi nasıl site adresini direk olarak yazıp girsin.

Buradan şu sonucu çıkarıyoruz. Hit kazanmak isteyen kişiler ünlü sitelerin adına domain alıp kelime kasabilirler. :p

sahibinden, gittigidiyor, feysbook, facebooksadasdsa.com :)

0
Onaylı Üye
Üye
Ha son bi dipnot ekliyeyim, hitlerde yüksek bir miktar iyinet kelimesinden geliyor. Düşünün artık webmaster kişi bile google a iyinet yazıp öyle giriyorsa internet kullanmayan kişi nasıl site adresini direk olarak yazıp girsin.

Buradan şu sonucu çıkarıyoruz. Hit kazanmak isteyen kişiler ünlü sitelerin adına domain alıp kelime kasabilirler. :p

tatilsepeti aramalarından turizm ile ilgili içerik hazırladığım bir siteye sağlam hit geliyordu :)

0
Onaylı Üye
Üye
alexayi en çok etkileyen toolbardır. iyinetin tekil hiti 10k ise alexasida 8klardaysa, bu bunun için en iyi örnektir.

tekil hitte gerçekten iyimiş. bir webmaster sitesi için gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum. nice klara :)

0
Onaylı Üye
Üye
Bence hit yada online sayısından daha çok online üye sayısı önemli.

0
Onaylı Üye
Üye
bende turgayın açıklamasını okumadan önce 10k civarıdır diye tahmin ediyordum.

0
Onaylı Üye
Üye
Alexa nasıl ölçüyor da

en sağlıklısı google kayıt olun.

0
Onaylı Üye
Üye
düz mantıkda üzerime tanımam

Alexada tekil hit önemli değil. Çoğul hit önemli. Hatta senin sitende olan bir resim farklı bir sitede linkin üzerinden paylaşılsın alexan yine yükselir. Benim e-ticaret sitesinin tekil hiti 100-150 iken gittigidiyorda dükkanımda vardı oradaki resimlerin yüklenmelerinden falan alexa yukarlardaydı baya.

Ayrıca senin sayfana giren birisi 10 oyun oynuyorsa. Buraya gelen birisi 20 farklı sayfaya bakıyordur. Buda alexada etkenç Yani alexada çoğul hit önemli.

X
Xman
Misafir
Alexa maceramız daha yeni başlıyor, yıl bitmeden alexa ilk 1000 içerisinde olacağız inş):

0
Onaylı Üye
Üye
Alexa ile hiti anlamak çok ama çok zor,
Bir örnek ile açıklayayım ;
http://www.allblogtools.com/
Adamın hite bakarsak
http://whos.amung.us/stats/vpmdodufu7k1/
Taş çatlasın 2.5 hiti vardır Alexa kaç :) 19 k peki nasıl yapıyor bu adam bu alexsayı neden bizim 50k100 k hitli siterimizin alexasası 50 k 100 k nedeni ise sabit hit deil bir giren birdaha denk gelirse giriyor.
İyinete gelelim
Ziyaretçiler süreklı aynı kişiler + Toolbar var vb vb.

T
trgy
Misafir
Bakın hit alakasız zaten benim anlatamadığım olay şu.

çoğul hit/tekil hit yaparsanız değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyidir. Ayrıca verdiğiniz sitede bir kişi minimum 5 sayfa geziyor ve 5 dakika sitede duruyor.

0
Üye

güzel bir niche aslında:p flood yapma banlarım:D

0
Onaylı Üye
Üye
Alexa ' yı boşuna tartışıyorsunuz bence . Alexa ' o kadar önemli bir şey değil .

Sitenizin google'daki yeri , günlük tekil ve pr değeri önemli olanlar, alexa'nın bir değeri yok benim için .

0
Onaylı Üye
Üye

bu özellikle oyun sitelerinde böyle.. en azından 2 sene önce ben piyasadan çekilene kadar böyleydi.. :D

0
Onaylı Üye
Üye
forumdaki anlik online istatistigi dogru ise ortalama 2 bin desek 40-50k nin altinda degildir.

Geri