İYİNETTE İLK KEZ ! 15 FARKLI İP 200 PR'li Forum'a İMZA Backlink (İLK 10 KİŞİYE ind)

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Haziran 2010
Mesajlar
56
Tepki puanı
0
I_love_google.gif


KESİNLİKLE PROGRAM KULLANMADAN MANUEL OLARAK TİTİZLİKLE YAPIYORUZ!!!

BACKLİNK İÇİN AYIRACAK ZAMANINIZ MI YOK EFENDİM BUYRUN SİZİN İÇİN SEO FORUM PAKETİMİZİ İNCELEYİN


sasirma_1240412316.jpg



15 FARKLI İP FORUMA 200 ADET BACKLİNK:45 TL ( İLK GELEN 15 KİŞİYE SADECE 30 TL)


Neler yapıyorsunuz?

Forum sitelerine üye oluyoruz; örneğin r10.net'e üye oluyoruz ve sonra çeşitli konulara girip yorumlarımızı yapıyoruz.Silinmemesi için konuyla ilgili veya anlamlı yorumlar yapıyoruz.Yorum yaptıktan sonra imza kısmına verdiğiniz kodları ekliyoruz ve böylelikle o sayfadan backlink kazanmış oluyorsunuz.200 adet forum sayfasına bu yöntemle spama kaçmayacak şekilde yorumlar yapıyoruz ve siz de google o sayfayı indexledikten sonra kaliteli bir backlink kazanmış oluyorsunuz.


Yararı Nedir? Manuel Olarak mı yapıyorsunuz yoksa program mı kullanıyorsunuz?
TAMAMEN MANUEL!!!Çünkü manuel yapılan işlerin yararlı olduğuna inanıyoruz ve botla veya programla yapılan işlerin pek fazla yararı olmadığını düşünüyoruz. Yararı ise gerçekten çok önemli bir derecede göstermektedir.Aşırı çıkışlı blog backlink gibi binlerce spam kasılmış siteye yorum yapmamakla birlikte hiç çıkışı olmayan ya da çok az çıkışı olan forum sayfalarına yorum yapıyoruz ve bu sitelerin minimum anasayfa Pagerank değeri 3'tür.Paketimiz türkçe yabancı karışıktır çünkü yabancı sitelerin google gözünde değeri bir başka olsa gerek.

ÖDEME: Garanti Bankası,İş Bankası,Akbank,Yapı Kredi,Paypal(paypal ile +10 itrader göz önünde alınacak ve kur 1,45'dan hesaplanacaktır)



SİPARİŞ için:MSN:[email protected] | Özel Mesaj
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
655
Tepki puanı
10
Konum
Almanya
Öncelikle hayirli satislar diliyorum yalniz anlamadigim birsey var siz suanda bu webmaster sitesinde is yapmaya calisiyorsunuz yani bu site araciligla para kazanacaksiniz.Konunun basinda örnek verecek baska bir site bulamadinizmida o sitenin ismini burada veriyorsunuz.Bu sizce ne kadar etik olur bu siteye karsi yapilmis bir saygsizlik olmazmi?Ben sahsim adina kendi müzik sitemde bir üyenin kendi icerigime yakin bir sitenin ismini belirtmesinden rahatsiz olurum ve geregini yaparim.O sietenin ismini vereceginize xxxx sitesine üye oluyoruz ve imza kismina kodlari ekliyoruz demis olsaniz heralde bunu anlamiycak bir tane kisi yoktur burda öyle degilmi?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Mart 2011
Mesajlar
694
Tepki puanı
7
Konum
DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKU
amaç sadece reklam ve para kazanma ise eğer onuda yazar hatta açtığım konuya kimse birşey yazmışmı diye kontrol bile etmez
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Tepki puanı
93
Konum
Kocaeli
Katılıyorum, 200 tane site var, başka referans mı bulamadınız? 3 Büyük Türkiye webmaster sitesinden birindesiniz ve diğer bir tanesine kasıcağınız mesajları örnek gösteriyorsunuz. Kaldıki ben bu sitelerin o kadar da link çıkışı az olan siteler olduğuna inanmıyorum. Her sayfada link var üyelerin.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
27 Haziran 2011
Mesajlar
442
Tepki puanı
7
Konum
Konya
Çoğu Forum No Follow Yapıyor Forum İçi Linkleri Yani Pek Bi Artısını Göremiyorum Ben
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
26 Mayıs 2011
Mesajlar
662
Tepki puanı
5
Katılıyorum, 200 tane site var, başka referans mı bulamadınız? 3 Büyük Türkiye webmaster sitesinden birindesiniz ve diğer bir tanesine kasıcağınız mesajları örnek gösteriyorsunuz. Kaldıki ben bu sitelerin o kadar da link çıkışı az olan siteler olduğuna inanmıyorum. Her sayfada link var üyelerin.

yahu nedir bu r10nu kabullenmeme davranışınız.İsmini kullansa ne olacak acaba?R10dada iyinet geçiyordur.Burada r10nu bilmeyen varmı?Zaten herkesin bildiği birşeyi söyleyince neden bu kadar tepki alıyor
 
Geri
Üst