İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İzleyiciler sadece izlemesinler lütfen..

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Birçok online üye olmasına rağmen cevapsız başlıklar yardım istekleri ve tartışma konuları geziyor etrafta.. iyineti eleştirirken sizede birçok sorumluluk düşüyor..Lütfen mümkün olduğunca yazmaya ve paylaşmaya çalışalım.

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buradada belkilim daha bir sürü konu var bu konuda fakat her tartışma kısa bir süre içinde sonuca ulaşmadan kilitleniyor.Belkilim kendileride hoşnut değil bu konudan fakat bu tarz konular istemiyorlar.
Gözlemlediğim kadarı ile üyelerde bir korku var ceza alacak , forumdan uzaklaştırılacak diye.A kişisi herhangi bir konuya yorum yapıyor , diğer arkadaşlarda o yorumu öyle böyle bir çekiştiriyor ki sonuçta A kişisi ceza alıyor.

Maviksir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burası bir paylaşım platformudur buraya gelen insanlar bilgileri dogrultusunda açılan konulara yardım eder mesela şimdi ben size benim motosikletim çalışmıyor acaba nedendir diye sorsam cevap verebilirmiydiniz onun için herkes bilgisi dogrultusunda katkıda bulunur siz yoksa herşeyi bildiginizimi legalpara ediyorsunuz o zaman öyleyse siz cevap verin cevapsız konulara ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.