İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

J.s animated sorunu

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar ben bu kodlarda üçtane texti kontrol ettrip ajax ile kayıt.php ye gönderiyorum daha sonra da animated ile gizleyerek mesajın çıkmasını saglıyorum fakat bu yazılısı ile veriler ver tabanına kayıt olmuyor ve kontrol ederken örnegin adınızı giriniz deyip tamama bastıgında hiç bişeyy yapmaması gerekirken tekrar gizleyerek mesaj çıkarıyor bi yardım edermisiniz nasıl yapmalıyım....

HTML:
	<script src="jquery-1.6.2.min.js" type="text/javascript"></script>
	<script type="text/javascript">

var email_re = /^((([a-z]|\d|[!#\$%&'\*\+\-\/=\?\^_`{\|}~]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])+(\.([a-z]|\d|[!#\$%&'\*\+\-\/=\?\^_`{\|}~]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])+)*)|((\x22)((((\x20|\x09)*(\x0d\x0a))?(\x20|\x09)+)?(([\x01-\x08\x0b\x0c\x0e-\x1f\x7f]|\x21|[\x23-\x5b]|[\x5d-\x7e]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])|(\\([\x01-\x09\x0b\x0c\x0d-\x7f]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF]))))*(((\x20|\x09)*(\x0d\x0a))?(\x20|\x09)+)?(\x22)))@((([a-z]|\d|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])|(([a-z]|\d|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])([a-z]|\d|-|\.|_|~|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])*([a-z]|\d|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])))\.)+(([a-z]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])|(([a-z]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])([a-z]|\d|-|\.|_|~|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])*([a-z]|[\u00A0-\uD7FF\uF900-\uFDCF\uFDF0-\uFFEF])))\.?$/i;

$(document).ready(function(){

$('input[name=basvur]').click(function () {
			if ($('#ad').val() == "") {
				alert('Lütfen Adınızı giriniz.');
				return false;
				}
			else if ($('#soyad').val() == ""){
				alert('Lütfen Soyadınızı giriniz.');
				return false;
				}
			else if (!email_re.test($('#mail').val())){
				alert('Lütfen geçerli bir E-mail adresi giriniz');
				return false;
				}

$.ajax({
				type: "POST",
				url: 'kayit.php',
				data : $('#hide').serialize(),
				error: function(a, b, c){
                    alert(a+'-'+ b+'-' + c +' -' + 'Bir hata meydana geldi');
                    }
				//success: function(data){ 
					//$("#hide").hide(100);
					//$("#center").hide(100);
					//$(".sonuc").text('Başvurunuz bize ulaştı.Yönlendiriliyorsunuz...');
					//window.location="https://www.form.citibank.com.tr/FCR/Customers/creditStepOne.aspx?pCreditTypeCode=100";
				//}

});
			return false;
		});

$(function (){
				$('#button').click(function(){
				$("#hide").hide()
				$("#center").animate ({"height":"50px"},1000);
				$(".border").text('Başvurunuz bize ulaştı.Yönlendiriliyorsunuz...');
					});
				});

});
	</script>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.