İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Javascript link olmamasına rağmen google a yönleniyor.

salihsalih05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim belirtmeliyim sanırım ilk önce.Bir sorunum var ve bir türlü aşamadım.

Elimde bir Js dosyası var.İçersindeki bir komut sayesinde google a yönleniyor sayfa.
baştan şöyle anlatym;

index içinde link ile tanımlanan bir javascrptim var.
sorun ise bu dosyanın içersindeki herhangi bir komut sayesinde sayfa açılır açılmaz google a yönlenmesi.
bu dosya nedeniyle olduğu kanısına nereden vardığımı soracak olursanız index ten bu dosyayı tanımlayan kodu sildiğğmde yönlenmiyor.sayfa açılıyor.
içersinde google ile alakalı herhangi bir link bulamadım.window.location komutuda yok. goto() da yok...nasıl oluyor anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum... kodlar sığmadığı için upload edicem.

Ekleme: http://www.upload.gen.tr/d.php/www/hfu84duy/jquery-1.6.2.min.js.html

xmx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dosya silinmiş galiba, boyutu 0 mb görünüyor va indirilen dosyayı açtığımda içi boş görünüyor.

salihsalih05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hallettim sorunu.Bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olmak adına nasıl hallettiğimi anlatayım.
Java içersinde şu an ismini hatırlamadığım bir şifreleme yöntemi var.kodlarda k3k2l41k3 gibi sürekli tekrarlanabilen ve bir şifreye benzeyen bir kısım görürseniz bu sizin ulaşamadığınız yada yapanın ulaşmanızı istemedği şifrelenmiş kodları temsil ediyordur.aklıma geldiğinde ismini yazıp bilgilendireceğim.O kodları siteye yazdığınızda çözümlenmiş halini veriyor. Yani java içersinde şifreli kodlar var ve şifreli bir şekilde normal kodlama yapılmış gibi çalışabiliyor.istemedğiniz bişeyse o şifreli alanı tamamen silmek kalıcı bir çözüm olabilir.eğer düzenlemek istediğiniz bir alanda ise şifreleri çözüp kod haline ulaşmanız gerekiyor.Bakın benim yaptığım gibi site açıldığında otomatik başka sayfaya yönleniyorsa direk kaldırmanız gerekir.Fakat Örn; <iframe> mantığı ile başka bir sayfa çekiyor ve bunu reklam için header da veya başka br kısımda yapıyor ise sizde bunu kendi sayfanızda kullanmak için uğraşıyorsanız kodları çözmeniz,sonra kendi sayfanıza göre ayarlamanız gerekmektedir.Yazımı güncelleyeceğim ismini hatırladığımda.

İyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.