Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfaya dosya.js şeklinde çağırdığım javascriptimin çalınmasını istemiyorum. (üzerinde fazla emek harcıyorum 2 gündür) Bunu önlemek için önerileri olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
Encode ile sıkıştırıp ne için kullanıldığı anlaşılmayacak bir isim vererek kullanabilirsin. En azından kullanmak isteyenlerin işini zorlaştırmış olursun. Fakat encode edilen js dosyalarının bazen virüs gibi algılanma ihtimali olabiliyor.
Javascript dosyasını php olarak kaydedip en tepesine, referer benim sitem değilse bastırma dersin. Ancak referer fake eden programlarla gene her türlü indirilir. Sadece biraz daha nitelikli çalıntı olur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.