Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aYNI PROBLEM İÇİN YAZIYORUM BENDE.JAWA İLE İLGİLİ PROBLEMİM VAR GALİBA.BAZI SAYFALARI GÖRÜNTELEYEMİYORUM.CHAT VE OYUN SAYFALARINI AÇAMIYORUM.NE YAPMAM GEREK.GALİBA JAWAYI TEKRAR YÜKLEMELİYİM AMA NASIL.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.
Arkadaslar buyuk bir ihtimalle bilgisayarınızda java yukludur zaten 10 mb lık bir dosyadır.Vardır ancak etkin degildir.Bunu etkinlestirmek için denetim masası+internet secenekleri+ust butondan gelismis+assagı inin orda java mn yazar ordaki 3 kutucuk isaretli olması lazım eger bnları goremiyorsanız java yuklu degıldır.yuklemek için http://java.sun.com/getjava/download.html adresinden javayı yukleyin benden bu kadar biraz onceki ayarlar wın 95-98-me için gecerlidir.
Saygılar www.resat.net.tr.tc [email protected]
Bu turlu sorunlarınızı sitemden halledebilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.