Domain adı : Fanila.net
Oluşturma Tarihi : 15 Şubat 2011
Güncelleme Tarihi : 03 Nisan 2011
Bitiş Tarihi : 15 Şubat 2012
Kayıt Yeri : FBS INC. Whois Server: whois.isimtescil.net
Ban Durumu : Herhangi Bir ban durumu yoktur.
Site Bilgisi : Html tasarımı mevcut. İsteğe özel Wp & Asp & Php Tema yüklenebilir." Elimde bulunan Temalardan "
Satma Sebebi : İlgisizlik.
Yüklenebilicek Temalar Hakkında bilgi ;
* Wordpress Wb_Vybe Teması : Piyasa değeri : 99$ " Alıcaklı kişiye 70TL 'den tarafımızca kurulucaktır.
* Php Script : Sohbetlive.Net Teması : Piyasada başka sitede yoktur. Fiyatı bilinmemektedir. Kurulum Kişiye ait olursa : +75 TL 'dir. Kurulumu kendim yapıcaksam +150TL 'dir.
* ASP Script : mIRCHane.Com teması : mIRCHane.Com teması PHP bir temadır. ASP Script'e uyarlı hale getirilmiştir. Kurulum Kişiye ait olursa : +50TL 'dir. Kurulumu kendim yapıcaksam +100TL dir.
Başka temalarda mevcut'tur.
Domain için istenilen minimum fiyat : 150 TL dir.
İlgilenen arkadaşlar Konu başlığı adı altından PM isteyebilirler.
Oluşturma Tarihi : 15 Şubat 2011
Güncelleme Tarihi : 03 Nisan 2011
Bitiş Tarihi : 15 Şubat 2012
Kayıt Yeri : FBS INC. Whois Server: whois.isimtescil.net
Ban Durumu : Herhangi Bir ban durumu yoktur.
Site Bilgisi : Html tasarımı mevcut. İsteğe özel Wp & Asp & Php Tema yüklenebilir." Elimde bulunan Temalardan "
Satma Sebebi : İlgisizlik.
Yüklenebilicek Temalar Hakkında bilgi ;
* Wordpress Wb_Vybe Teması : Piyasa değeri : 99$ " Alıcaklı kişiye 70TL 'den tarafımızca kurulucaktır.
* Php Script : Sohbetlive.Net Teması : Piyasada başka sitede yoktur. Fiyatı bilinmemektedir. Kurulum Kişiye ait olursa : +75 TL 'dir. Kurulumu kendim yapıcaksam +150TL 'dir.
* ASP Script : mIRCHane.Com teması : mIRCHane.Com teması PHP bir temadır. ASP Script'e uyarlı hale getirilmiştir. Kurulum Kişiye ait olursa : +50TL 'dir. Kurulumu kendim yapıcaksam +100TL dir.
Başka temalarda mevcut'tur.
Domain için istenilen minimum fiyat : 150 TL dir.
İlgilenen arkadaşlar Konu başlığı adı altından PM isteyebilirler.