ne diyorsun birader,
araba.com alacak olsam gider sahibinden kendim alırım. belli birşey aramıyorum, belirttiğim kriterlere uygun domainin varsa teklif yaparsın, değerini biçeriz uygun gelirse alırız. hariçten gazel okumanın ne anlamı var şimdi.
neden mi almıyorum? 1 tane bile istediğim gibi teklif gelmedi.madem 99bin $ bütçen var neden almıyorsun da burada oyalıyorsun bizi diyorum? açık değil mi? gazel olan ne tarafı?
pek ilgimi çekmedi doğrusu.Soyisim.Com İçin Bir Cevap yazmamışsın ?
İlgilenirmisin Ve İlgilenmezmisin ??
pek ilgimi çekmedi doğrusu.
rica ederim.Hocam kim domain söylese imza'ndaki gibi kafa sallıyosun
Şaka bir yana olumsuz'da olsa , geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim..
gizlilik önemli benim için.Aldığınız domaini PM olarak ya da başka yolla bildire bilirseniz, jenerik domain sahipleri için iyi olurdu. Size daha realist ve güvenle yaklaşırlar.
Adam akıllı 1 tane teklif alabildik henüz. sen 10 tane bulduysan ne güzel.Sen halen domain bulamadın mı yahu
Ben senin üzerine 10 domain daha aldım
Aldığınız domaini PM olarak ya da başka yolla bildire bilirseniz, jenerik domain sahipleri için iyi olurdu. Size daha realist ve güvenle yaklaşırlar.
sedo daki türkçe domainleri nasıl bulabilirim?Aynen Katılıyorum ! Ayrica Jenerik tek kelime Domain Proje için alınır. Projeniz varsa uygun olarak en fazla 3-4 adet domain vardir.
Paraniz çoksa Sedo da yüzlerce türkce jenerik alan adi var teklif yapabilirsiniz.
Keyf içinse doğru bir iş yapmiyorsunuz.