İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

jpds.com 'dan 154 dolar birikti...

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
jpds.com 'dan 154 dolar birikti...Bu hite iyi mi?

Şu an 154 dolar birikti. Sizce, bu tıklamaya-ziyaretçiye bu kadar para iyi mi?

İstatistikler (Ocak 2005)

Raw clicks: 27500
Unigue clicks: 12365
Cents Per Click: 1.25
Toplam Biriken: 154.68 Dolar

BAŞKA BİR KONU:
siteme koydum; günlük kazancım ikiye katladı ama adamlar hesabı 10 gün filan kapatıp sonra açtılar ve "aynı ip'den tıklamalar var, devam edersen hesabı tamamen kaparız." diye uyardılar. Siz, Updated.com için text reklamları kullanıyor musunuz? Yasak mı?

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Raw clicks: 27500
Unigue clicks: 12365

bu kadar tıklama ıcın 154 dolar ınanılmaz dusuk bır rakam, ben ıngılızce sıtelerımde 170-180 tıka okadar para alıyorum(adsense). 12365 bu kadar tıklasalar herhalde mılyarder falan olmustum :)

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet.. Bence de az. Ama absürt site bu. Daha mantıklı bir sponsor bulamadım.
Aynı sitede Updated . com reklamları var; text reklam sayesinde bu ay 350 dolar birikti. Ama uyarı maili de geldi kapatırız diye...

B

Bedavalar-Net

Misafir
Lütfen kimse JPDS yi savunayim filan,iyi firma demesin.Alin size ispat:

http://www.bedavalar.net/jpd.JPG

Isaretlenmis olan 2 nolu alanlarda cent per click oranlarini görebilirsiniz.
Isaretlenmis olan 1 nolu alan olan yerde bir kizginlik sonucu pop up actim :) Para ödemedi.Toplam kazanc 23 dolar olmus.Ve git gide per click oranlari asagiya indir.Bir arkadasim msn de söylemisti bana,ilk basta 1 centper click ile basliyorlar ondan sonra git gide 1 Cent in dörtde biri oranina kadar düsürüyorlar demisti ama ben bir deniyim demistim.Denedim gördüm :( Lütfen bakin ya click ler kaca kadar düsmüs 0.15 cent yani 1 Cent in yaklasik 1/10 u :)

Dün yetkililerinden biriyle icq da konustum,30 dakikanin sonunda almanca küfür haznemizi birbirimize ilettik.Bana diyo senin hitler kalitesiz,dedim %90 i türk ip.Evet diyo türk ipleri kalitesiz.E dedim senin sistem bana 1 cent verdigi zaman olmus ne diyosun bu ise,susuyor.Sitenin anasayfasina 2 Cent yazmissin,hepsi yalan ve dedim bu site komediden ückagitciliktan baska bisey degil.Sonrada :) sinirlerimize malup olup saydirdik birbirimize.

Valla jpds gibi adamlara üye olmayin,kisisel birproblem degildir kesinlikle.Ben kavgami dün ettim,yani son ana kadar kazanc istatistiklerim yukaridaki linkte.Haberiniz olsun..

saygilar.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım bedavalar-net in mesjaı her şeyi açıklıyor. ne idüğü belli olmayan her sponsora üye olmayın, genelde kazıklamaya çalışıyorlar. çoğu da google, overture alt yapılarını kullanarak aradaki farkı cebe indiriyorlar..
not: bu arada bedavalar-net painti iyi kullanıyormuşsun:)

M

malatyasporlu

Misafir
benimkini görün de öyle söyleyin..

raw clicks : 139008
unique clicks : 50002

toplam kazanç 15(on beş) $

nasıl iş acep ?

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:

nasıl iş acep ?
dostum seninki de temelli sakatmış.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:

nasıl iş acep ?

O kadar hiti bana gönder sana 50$ vereyim :p

M

malatyasporlu

Misafir
:) evet elmasgunes gerçekten öyle bu nası iş bu hitler 6 aydır biriken 6 ayda 15 $ ama inadım inat alacam yani..

Not : İnanmayan arkadaşlara ekran görüntüsünü göndrebilirim...

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anladığım kadarıyla çoğul hit fazla olursa tıklama ücreti düşüyor. Ben siteme adamların farklı bannerlarını birkaç yere koymuştum; tıklama ücreti çok düşmüştü.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana en başında söylemiştim tuna. O başlığı buliyim istersen jdpsye başladım dedin bende başlamadan bırak hemen dedim ilerde 0.001 dolara kadar düşer ödedikleri tık başı miktarı dedim cevap yazmadın bile. Biraz dinlesek birbirimizi keşke. Tecrübem vardı konuştum ama sakalım yoktu..

B

Bedavalar-Net

Misafir
Alicanim valla merak icin bi deniyim dedim,ilk baslarda idare ederdi ama sonra senin dedigin gibi civittilar.Sana inanmadim diye bir sey söz konusu degil kardesim aman yanlis anlama beni.

selamlar.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bedavalar-Net' Alıntı:
Alicanim valla merak icin bi deniyim dedim,ilk baslarda idare ederdi ama sonra senin dedigin gibi civittilar.Sana inanmadim diye bir sey söz konusu degil kardesim aman yanlis anlama beni.

selamlar.

:) Adbrite kullanmasını herkese şiddetle öneririm. Ölü sitem bile günde 5 dolar sırf reklam tıkından kazandırıyor. Birde artı reklam alma şansınız var o zaman kazanç baya artıyor. Mesela günde reklama 100 kişi tıklıyo diyelim ki bu zaten günde 10 dolar getirir. Reklam ayarlamasını yapıp birde aylık 200 dolara falan reklam kaparsanız 500 dolar kazanırsınız ayda. Şu anda en iyi sponsor adbritedır. Google falan hikaye ve çok ciddiyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5