İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

JPDS kazancım... Ekte..

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumda, JPDS'yi beğenmeyenler var... Kazanç oranının azlığı bakımından haklılar aslında.. Ama tıklama başına para ödeyen ve moneybookers'a ödeme yapan başka sponsor bulamadım. JPDS'den başka sponsor önerisi olan var mı?
NOT: Sitem günlük 3.000 den fazla hit alıyor..

H

hibrahim

Misafir
son gun hiçmi vermedi?:) 17 şubatta..
birde siten 3000 ziyaretçi alıyor diyosun bunun 1000 tanesi mi tıklıyor popupmu açıyosun ne yapıyorsun..

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son günün tıklama oranı yarın görünüyo.. Anladığım kadarıyla çoğul-tekil ortalamasına göre kaznç oranı hesaplanıyor ve yarın hesaba geçiyor. Resimde Raw clicks:1904 görünüyo.
Bugün sitemin hiti 3500 lerde. Yani 3500 kişiden 1904 kişi tıklamış, onlardan da 836'sı tekil hit.
NOT: Benim sitedeki cgi sayaç galiba tekil çoğum hepsini sayıyor.
Aslında Telekom'un proxy olayı olmasa çok daha iyi olacak. Ben internet'e koç.net ve e-kolay dan giriyom; bunlar da proxy kullanıyo. Bu proxy işi sakat ediyor her şeyi.

P

Parae

Misafir
o hite göre çok iyi tıklanm oranı var , nasıl bu kadar alıyorsun tıklama ? ..

yani iyi bi yeremi koydun reklam yoksa popup falan mı ?

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Parae' Alıntı:
o hite göre çok iyi tıklanm oranı var , nasıl bu kadar alıyorsun tıklama ? ..

yani iyi bi yeremi koydun reklam yoksa popup falan mı ?
Benim site absürt. Sitede jpds banner'ından başka bir şey yok sayılır. Yani gelen ziyaretçi bannera tıklıyo.

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
3500 kişiden 1500-1000 kişinin tıklaması biraz çok yüksek bir oran,
hadi o resme tıkladı diyelim o resimden sonra bir kez daha tıklayınca raw düşüyor, o oranında çok yüksek, ödeme alıncada yazda bilgimiz olsun,
tebrikler nasıl iyi bir site yapmışsın

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ocak ayı ücretini (160 dolar civarı) Moneybookers aracılığıyla aldım.

Ö

Ö T Ü K E N !

Misafir
adamlara 50.000 tekil gönderdim karşılığında 15 $ kazandım ama inadım inat alacam parayı bu dolandırıcılardan.

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben jpds yi kullandim adamlar cent per click'i gittikce düşürdü 10centte mi ne düştü bi ara eskiden 1000 hitte 1 $ kazanirken 10 cent bile kazanamaz oldum.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Hatirlarsaniz jpds hakkinda yazmistim.Beni bir arkadasimin uyarmasina ragmen girmistim jpds ye.Ilk andan itibaren click basina 1 cent ödemeye basladi sonra 1/5 cent a kadar düstü.Icq dan uzun uzadiya konustum adamlarla.En sonunda küfürü hakkettiler.Gercekten cok sinir oldum.Aman ha girmeyin derim,pisman olursunuz.Ben %100 emin olmasam böyle konulara bu tarz bir yazi yazmam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5