İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

JustBeenPaid-Dünyanın 1 Numaralı Pasif Kazanç Sitesi.Üye Olan Herkese 10 Dolar Veriyo

ozkancoskun34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış duymadınız arkadaşlar.Bahsettiğim site Justbeenpaid.Yapılan yatırımın 3 katını kazandırdığı ve son derece güvenilir olduğu için şu anda dünyada pasif kazanç sistemlerinde 1 numara.Internetteki en ünlü sitelerin piyasa değerleri;

Justbeenpaid: 4.33 milyon dolar
Neobux: 3.63 milyon dolar
Clixsense: 3.36 milyon dolar
Ptcbox: 822746.5 dolar
Bigtimebux: 517175.8 dolar
Incrasebux: 400602.1 dolar
Matrixmails: 174119.6 dolar
Ayuwage: 88906.7 dolar

Hem piyasa değeri olarak hem dağıttığı paralar olarak 1 numara.İşin en güzel yanı da tek bir reklam tıklama derdi yok.Şimdi size güzelcene Justbeenpaid nedir ve nasıl kazandırır kısmını anlatağım.

1-Sitenin ana fikrinde yatırdığınız paranın %2 sini 75 gün boyunca alıyorsunuz.Bu da size %150 olarak geri dönüyor.Bu parayı hiçbir bankada almanızın imkanı yok.Bunun için ne ref aramaya,ne reklam tıklamaya ihtiyacınız yok.

2-Size verilen 10 dolardan bahsedelim.Üye olduğunuz 10 doları yatırım yaptığınızda 15 dolarınız oluyor 15 gün sonra bu birnevi promosyonu ve siteyi kavramanız için verilen hediye.Tabi bu parayı yatırmayayım çekeyim demeyin çünkü limit 20 dolar.Ha kim bekler 20 doları demeyi siteye yatırım yaparsanız benim gibi her gün para çekme şansınız olur

3-Peki nedir Justbeenpaid'i bu kadar güvenilir kılan?Justbeen paid diğer HYIP yada PTC sitelerinde olmayan bir özelliğe sahip.O da RESTART özellği.Çoğu HYIP ve PTC tarzı siteler çok fazla para dağıtmaya,grafikte inişe geçtiği zaman hemen siteyi kapatır ve kayıplara karışır.İşte RESTART özelliğisayesinde sistemde aşırı yüklenme olduğunda sistem kendini koruyor.Korkulacak birşey yok çünkü paranıza hiçbirşey olmuyor ve hatta kazancınız daha da artıyor.

4-%150 veriyor dedim 75 gün sonunda ama paranızı 3'e katlayacağınızı söylemiştim.İşte bu nokta sitenin bir başka özgün yanı.Sitede pozisyonlar var.Aslında yatırım yaptğımız şeyler bu pozisyonlar.Her bir pozisyon 10 dolar.Her 4 pozisyonda 75 gün sonunda bir matrixe dönüşüyor ve her bir matrix size 60 dolar kazandırıyor.Örnek vermek gerekirse 1000 dolarlık bir yatırımla 100 pozisyon alıyoruz ve bu 100 pozisyon 25 tane matrixe dönüşüyor.1000 dolarlık yatırımımız %2 günlük faizle 1500 dolar ederken 25 matrixde 25x60 dan 1500 dolar daha ediyor.Sonuç olarak 75 gün sonunda 3000 dolarımız oluyor.

5-Her gün ortalama 5000 kişi siteye üye oluyor ve şu anda her yerde reklamlarını görmeniz kuvvetle muhtemel.

6-7/24 web konferans.Hiçbir sitede olmayan birşey daha.Sitenin moderatörlerinin adı soyadı adresi ve resmi bile ana sayfada mevcut.İnsanların güvenini sağlamak için herşey düşünülmüş.

7-Birçok PTC tarzı sitenin adminlerinin yatırımlarını Justbeenpaid'e yaptığı konuşulmakta.Bunun anlamı aslında o PTC sitelerine yatırım yapanların parasını Justbeenpaid ödüyor doğal olarak

8-Siteye baktığınızda mutlaka en çok kazanan ilk 20 kişiye bakın.Yapılan yatırımı ve 1 senede kazanılan parayı gördüğünüzde dudağınız uçuklayacaktır.En çok hoşuma giden 19.sıradaki 3000 küsür dolar yatırımla 122 bin dolar para kazanan adam olmuştu

Son olarak bildiğiniz herşeyi unutun.Justbeenpaid'in gelmiş geçmiş en iyi pasif kazanç sitesi olacağı aşikar.Sizde vakit kaybetmeden bu sitedeki yerinizi alın.Unutmayın ki yapacağınız yatırımlar bütçenizi sarsmasın.10 doları da 30 dolar yapabilecekken 1000 doları da 3000 dolar yapabilirsiniz.

refli link : http://adv.justbeenpaid.com/?r=mzj4xs6fTR&p=jsstripler5

Refsiz link : http://justbeenpaid.com

ozkancoskun34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pm lütfen mail adresi bildirin. link atamıyorum üyeliğim yeni.

mail adresinize anlatımlı bilgileri ve videolarını gönderirim.

ozkancoskun34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
justbeenpaid hakkında yeni blogumuz açılmıştır. Geniş kapsamlı anlatımların hepsini bulabilirsiniz. Ayrıca tamamen justbeenpaid ilgili forumuda ziyaret etmiş olursunuz. istediğiniz konuda soru sorabilirsiniz.

site adresimiz. : www.estroll.com

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Hocam katilan herkes kazaniyorsa bu para baska boyutlardan mi transfer ediliyor acaba? Unutmayin bedava peynir sadece fare kapaninda olur. Bu tip oyunlarin sadece birkac kazanani vardir o da vakti geldiginde sirra kadem basar.

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam katilan herkes kazaniyorsa bu para baska boyutlardan mi transfer ediliyor acaba? Unutmayin bedava peynir sadece fare kapaninda olur. Bu tip oyunlarin sadece birkac kazanani vardir o da vakti geldiginde sirra kadem basar.

Herkes kazanıyor.

Sırra kadem basabilir mi ? EVET basabilir bu risk malesef mevcut. Ama 2004 den beri hiç sekmeden ödemeler yapılıyor. Sistemi biraz incelerseniz batma olasılığının olmadığını anlarsınız.

En kötü seneryoda adamlar Restart dedikleri uygulamayı yapıyor. Detayları sitelerimde var.

celtek48

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamın aleyküm. ben bu justbennpaid e üye olacam ama tek bi sorum var: diyelim ki babamı üye yaptım ve onun kredi kartı ile bi miktar yatırım yaptım sonra bende babamın altına yazılıp kendi kredi kartımdan para yatırsam (yüksek mebla düşünüyorum) bi sıkıntı olur mu?

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamın aleyküm. ben bu justbennpaid e üye olacam ama tek bi sorum var: diyelim ki babamı üye yaptım ve onun kredi kartı ile bi miktar yatırım yaptım sonra bende babamın altına yazılıp kendi kredi kartımdan para yatırsam (yüksek mebla düşünüyorum) bi sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz.

Aynı soy adından bir kişiye 3 üye hakkı var. Bu durumda sizinkisi sorun olmaz.

Tek kredi kartı ile de iş görürsünüz. Siz ve babanıza ayrı ayrı payza yada solid hesabı açılır. Bir tanesine kredi kartı tanıtılıp para ona gönderilir. Ordan da tanzim edilir.

http://bilginipasla.com/just-been-paid-nedir-just-been-paid-gercekten-kazandiriyor-mu/

Bu linkte çok fazla yorum var. Bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sorularınıza da cevap alabilirsiniz.

ozkancoskun34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam bir sistemi var olayın biraz incelersen mantığını çözmüş olursun adamlar zaten öle deli parası dağıtmıyorlar 100 $ da 81 gün sonra 50 $ dolar kazanıyorsun güzel tarafı yeniden yatırma yönlendirip daha hızlı kazanman bu yüzden çok kazandırıyor ve senin sayendede o parayı kat ve kat kazanıyor.

benimle iletişime geçersen daha ayrıntılı bilgi veririm. [email protected]

bu konuda açılmış sitemiz ve forum var ziyaret edebilirsin. www.estroll.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.