Gereken Cevap verildi galiba.
Bu Arada Ya Ben Körüm Yada Körüm ^^ Üye Panelinizi Bulamadım ? Nerde Acaba
Dediğin Olay Yeni Oldu ödemeyi yapmaması ile alakası olamaz, ödemeyi yapmıyorsunuz sonra sizi ilgilendirmeyen bir açık görüp bu süsü vermeye çalışıyorsunuz, bana gelip spam yapıyorsun ödemeni yapamıcam diyemezsin ( yazıyormu ortaklık sözleşmesinde spam siteler kabul edilmez yada spam olduğu takdirde üyelik iptal edilir ? ) spamın en kralını siz yapıyorsunuz , çalıştıgınız sitelerin % 50 de spam site eğer sen bilmiyorsan çalıştığın siteleri bırak bu işi yoksa işinemi gelmiyor ?? nys bu cevabı vermeniz olayı netleştirdi demek ödeme yapılmıcak
Önceden Kurallarda yazan
(jzy pop up robot sahte hit vs gönderdiğiniz takdirde ödemeniz yapılıp juzy ile hiç bir zaman çalışmaksızın ilişkiniz kesilicektir...)
şimdi ise
(Jzy bir sisteyi banlıycağı zaman kesinlikle hilenin fotoğrafı çekilir ve banlancağı sitenin emailine atılır. Ödenecek miktarın çıkardığı gold üyeye göre parasını hesabına alır.
Üye sitelere gerçek anlamda para kazandırmayı hedeflemekteyiz. Tıklama Başı sisteminde Pop-up ve zorunlu tıklatma yöntemleri kesinikle yasaktır. )
neyse ben o parayla zengin olmamda batmamda ama o para sizden çıkar...
git şikayet et banlattır siteyi birde ben banlattırım ben 1 kaybediyorsam sen 100 kaybediyorsun.
aslında piyasada çok sağlam botnet yapanlar var anlaşıcaksın kapattırıcaksın böyle siteleri sonra akıllanıcaklar
ama işte oda suç geçmiş olsun
Gereken Cevap verildi galiba.
bekliyoruz ayın 10 una kadar 10 ytl yi aşmamız gerek 10 ytl de sanırım kendisi verecek eder 15 ytl ( çünkü tıklamaları yarıya indircek)