İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kac tane domaininiz var?

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar
Kac tane domaininiz var (.com, .net, .org, .com.tr,) turunden yani bedava domainlerden degil?
Benim fazla yok bes alti tane.

Sizin kac tane?

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım 12-13 tane vardır.

[edit] .info'ları saymazsak tabi ki :p

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben devamli ariyorum guzel bir domain bulmak icin hepsi gitmis.
Bir ara .biz domainlerin de karisiklik cikmisti 2002 yilinda. O zaman dedilerki herkes istek vercek domainlere kura ile cekilecek, cunku bazi .biz uzantili domainlere ayni anda 5-6 kisi kayit olmus bir suru sahipleri vardi guzel domainlerin. O zaman tam 1000 dolarlik sipparis verdim kurada hic biri cikmadi. Sans?

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 ingilizce 2 tane de turkce olmaz uzere toplam 7 aktif domain var.

Sadettin Teksoy gıbı oldu ama neyse :)

L

levocan

Misafir
Valla helal olsun...
Ben de sadece 1 tane aktif var onu da zor idare ediyorum zaten...

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
63 adet , 4 tanesi türkçe geri kalanı ingilizce . tabi 63 domainim var demek 63 tane sitem var anlamına gelmiyor :)

S

Sticks

Misafir
Salvador bi yerde bulunan domain sayım ile aynıyız :) benim de bi registrarda 63 tane
diğer registrarlar vb ile toplam 80-90 kadar.
Bunun dışında da alıp sattığım, bağışladığım ve sponsor olduğum daha birçok domain var

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başkalarına aldıklarımızı sayarsak +100. ama kendime ait 4 tane :) sadece 1 tanesi aktif, diğerleri proje kapsamında :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
11 ayrı sitede 16 aktif domain , 35 + pasif domain. 1 adet com.tr temsilicilik. bazen düşünüyorum da hiç bu işlere girmeyip de bi tatil mi yapsaydım :)

G

guajira

Misafir
Sticks' Alıntı:
Salvador bi yerde bulunan domain sayım ile aynıyız :) benim de bi registrarda 63 tane
diğer registrarlar vb ile toplam 80-90 kadar.
Bunun dışında da alıp sattığım, bağışladığım ve sponsor olduğum daha birçok domain var

hocam şu bağışlar için nerde kuyruğa girmek gerekiyo acaba? ramazan da geçti ama hayır işlemenin zamanı olmaz:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5