Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben devamli ariyorum guzel bir domain bulmak icin hepsi gitmis.
Bir ara .biz domainlerin de karisiklik cikmisti 2002 yilinda. O zaman dedilerki herkes istek vercek domainlere kura ile cekilecek, cunku bazi .biz uzantili domainlere ayni anda 5-6 kisi kayit olmus bir suru sahipleri vardi guzel domainlerin. O zaman tam 1000 dolarlik sipparis verdim kurada hic biri cikmadi. Sans?
Salvador bi yerde bulunan domain sayım ile aynıyız benim de bi registrarda 63 tane
diğer registrarlar vb ile toplam 80-90 kadar.
Bunun dışında da alıp sattığım, bağışladığım ve sponsor olduğum daha birçok domain var
Salvador bi yerde bulunan domain sayım ile aynıyız benim de bi registrarda 63 tane
diğer registrarlar vb ile toplam 80-90 kadar.
Bunun dışında da alıp sattığım, bağışladığım ve sponsor olduğum daha birçok domain var
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5