İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış KaçırıLmaz Seo Ve Tanıtım Hizmeti...! Her Bütçeye Göre Seo Paketi || Referans AMAÇLI

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SİTELERİNİZİ ŞIMARTIN

Merhabalar arkadaşlar paketlere bakmadan önce sizi yapacağım hizmetler biraz bahsetmek isterim şimdiden tşk ederim.

Dizin Paketinin Yararları Nelerdir ?

Alexa'da yükselmenizi sağlar,
Sitenizin dizinlerde yer alması , sıralamanıza büyük bir katkı sağlar,
Dünya geneli PR'li sitelerden backlink kazanmanızı sağlar.

Forumlar'da Tanıtımın Yararları Nedir ?

Arama Motorlarındaki hedef kelimelerde yükselmenizi sağlar,
Sitenizin çabuk indexlenmesini sağlar,
Arama motorlarındaki yerinizi sağlamlaştırır,
Farklı iplerden aldığınız tanıtım yazılarından doğal backlinkler elde edebilirsiniz.

Paravan Blogun Bana Ne Faydası olur?

Sitenizin indekslenme hızı artar,
Arama Motorlarında kelime bazlı yükselmesini sağlar,
PR li sitelerden backlink kazanmanızı sağlar,
Alexa da yükselmenizi sağlar.

Sosyal imleme'nin Yararı Nedir ?

PR li sitelerden backlink kazanmanızı sağlar.
Alexa da yükselmenizi sağlar.
Sitenizin çabuk indexlenmesini sağlar.
Arama Motorlarında kelime bazlı yükselmesini sağlar.

Google Plus Hizmeti

Sosyal medyanın her geçen gün daha büyük bir önem kazandığı günümüz internet dünyasında sonradan atak yapmış olsa da çok ciddi bir yenilik getiren Google Plus sayesinde sitelerinizin gücüne güç katmak elinizde.

Kısaca kullanıcıların beğendikleri siteleri +1 diyerek sıralama sonuçlarında yükseltmelerini sağlayan Google Plus paketlerimiz sayesinde siteniz hem çok hızlı index alacak hem de Google gözünde çok kaliteli olarak nitelendirilecektir.

Ayrıca Google plus işlemine ne kadar değer verdiğini sitenin +1 lerinin istatistiğini webmaster tools bölümüne ekleyerek gösterdi. Aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.