İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaçmaz! Satılık Php-Full Seolu Botlu Özel Yazılım Program Download Scripti

EfsaneClub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Kendim için yaptmıştım ama proje iptal oldu satmak istiyorum.

Script Özellikleri;

- Php - Mysql
- Full Seolu ( Özel olarak linkleme sistemi vardır nasıl mı ? )
Örnek : Nero 9.4.26.0b Programını ekliyoruz. Bu programın Seolu şekli şu şekilde hazırlanıyor.
sitem.com/program/138/Nero.html
Ayrıca istenirse id yide kaldırabilirim yani
sitem.com/program/Nero.html şeklindede olabilir ama ben o şekilde tavsiye etmiyorum çünkü id li linkler her zaman googlenin daha çok ilgisini çekmektedir!

- Arama sistemi Özel olarak hazırladım bu bölümü
İlk Aramada kelime ile arar
örnek : sitem.com/arabul.php?kelime=%F6d%FCll%FC
Nedir bu ?
Bu kelime "ödüllü" kelimesidir. ilk baştaki link yukarıdaki şekilde oluşur bu linke sadece kullanıcılar erişebilir arama yaparak. arama motorları bu sayfaya ulaşamazlar.
Daha sonra kelime türkçe karakterlerden arındırılır ve bu kelime etiket olarak eklenir.
"ödüllü" kelimesi "odullu" olur ve etiket linki şu şekilde olur.

sitem.com/etiket-indir/odullu.html
Bu şekilde google den her daim temiz linkler ile hit sağlarsınız ve daha çok etiket ile hitinize hit katabilirsiniz.

- Etiket Sistemi
- Üyelik Sistemi
- Üyeler İçerik Gönderebilir - Yorum Yapabilir ( Admin Onaylı )
- Yorum Sistemi ( Admin onaylı )
- Puanlama Sistemi
- Şık tasarım
- Sitemap
- RSS
- w3 valid tasarım "passed"
- Kırık link bildirimi
- Paylaşma sistemi / arkadaşıma gönder - facebook - vs vs vs gibi paylaşma

Admin panel
- Program ekleme düzenleme silme.
- Etiket Ekleme Düzenleme
- Siteden gelen mesajları admin panelden okuyabilme,
- Editörün Seçimi
- Program Botu ( id sırasına göre karşı siteden çeker ve düzenleme ekranı gelir düzenlemek istediğiniz bölümü düzenlersiniz veya ekler der diğer programa otomatik geçersiniz.
Nerede kaldığınız önemli değil Bot kaldığınız id yi kayıt altına alır ve nereden kaldı iseniz daha sonra oradan devam edersiniz. Ayrıca RESİMLERİ Kendi sunucunuza otomatik çeker.

- Editör paneli yapmadım ama özel olarak küçük bir ücret karşılığı onuda hazırlayabilirim. Ama gerek duymadım çünkü üyeler içerik ekleyebilecek. editör paneli eskide kaldı eklemek isteyen yine ekler üye olması yeterlidir. Üye sayfasında eklediği programlara ulaşabilir.

Daha bir sürü özelliği mevcuttur.

Amacım sistemi tek kişiye satmaktır.
Fiyatı yüksek gelebilir bilen biliyor bir program sistemi özel olarak kaça satıldığını.

Fiyat olarak: 1,250 düşünüyorum. Oda paraya sıkıştığım için
Normalde bu fiyatın 4 katı fiyat verenler var bu gibi bir sisteme.
tamindir, inndir vs gibi pasif-aktif program indirme sitelerine 10 değil 100 basacak bir sistemdir.

Ama alıcı çıkmaz ise çoklu satış yaparım oda şuan için sadece 2,3 kişiye
Toplamda 10 adet satış olur fiyatıda 150 TL olur.

Demo: Pm isteyiniz. Güven vermeyen kişilere kesinlikle demo göndermiyorum. Daha sonra vay efendim demeyiniz.

İki gün içerisinde Tek kişi alıcı çıkmaz ise eğer çoklu satışta almak isteyen 3 kişi olursa satış gerçekleşir. Aksi durumda satış durdurulur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.