İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kadınlara müjde!

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Özelliklerini kendin yüklüyorsun.
Köylü kadını modülünü yükleyelim sana :D

İşte o tam benlik, masaj yapma modülü, iltifat modülü, gaz verme modülleride varsa, alırım bir tane :D
hani biz erkekler, kadınlar veya annelerimiz çamaşır, bulaşık yıkama konusunda dertlendikleri zaman hep deriz ya aman sanki sen yıkıyorsun atıyorsun makineye o yıkıyor.

Yok beyler hiç de öyle değil. Erkekseniz siz yıkayın :=) Sadece 1 ay yıkayın da görelim sizi. heheh

Yiğidi öldür hakkını ver demişler...

bayanlar sizlerin hakkınız bu Dünya da hiç bir şekilde ödenemez...

Robotmuş pehh...

Ben haklarını yemiyorum, işleri zor ama boşuna şikayet ediyorlar.Doğanın kanunu bu yapacak birşey yok.Erkek evine bakacak, kadında evin yüküne.. Öğrenclik zamanımda 4 yıl yıkadım hemde elde yıkadım.O zamanlar google yoktu alamamıştık makine :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
yok artık yahu...ben çamaşırıda bulaşığıda kendim yıkıyorum makinede arada bir parlatıcı zımbırtıyı atmayı unutuyorum o kadar...hiçte külfet olmuyor abartmayın bukadar. bir kadın olarak bundan üşenende varsa o kadınlık olayını aşmış demektir :) O yüzden evde kalmış kız çok var ortada :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.