İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kadınlarda önemli olan;

The GoDFather

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Dikkatinizi çektiysem mevzuya giriyorum.

Kutup ayılarının evsiz kalmasına izin verme. Kuzey Kutbu’nu kurtarmak için kampanyaya imzanı ekle.http://savethearctic.org/tr/

Grönland'da buzullarda sadece 4 günde yaşanan erime inanılmaz. Dünyamız buzdolabını kaybetmek üzere. Bu tüm dünya ve insanlık için büyük bir tehlike. Kuzey Kutbu'nu geç olmadan kurtarmalıyız:

Kuzey Kutbu'nda Petermann Buzulu'ndan 120 kilometrekare büyüklüğünde devasa bir parça koptu. Küresel iklim değişikliğinin etkileri çok ciddi boyutlara ulaştı. Bu değişim sadece bölge için değil tüm dünya ve insanlık için büyük tehdit. İşte bunun için Kuzey Kutbu'nu kurtarmalıyız:

1 milyondan fazla kişi Kuzey Kutbu'nu kurtarmak için imzasını ekledi. Sen de katıl, paylaş, 2 milyona ulaşalım.

Düşünceli iyinet ailesi bu konuda duyarsız kalmayacaktır ellerimizle bozduğumuz dünyamızı düzeltmemizin tam zamanı​

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bu tarz facebook uygulamalarına güvenemiyorum. Sorun olmaz değil mi?

The GoDFather

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
aslına bakarsak bu bir facebook uygulaması değil greenpeace'in orjinal savetheartic sitesine imza bırakmaya yönleniyorsunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5