İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kafam karıştı yaa ( sedo )

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kafam karıştı yaa

ya beneim domain var sedo da dı hatta beni tekliflere cevep vermediğim için sistemden cıkarttı şimdi yeni bir teklif gelmiş. bu teklifte hemen satmak istiyorum ne kadar olursa para ama işte adamalr teklif geldi diye mail atmışlar.

Dear Mr. ,

We are pleased to inform you that a potential buyer has made an offer for your domain, domain.com!
Please respond to this bid in your account under "View Offers" or click on the following link:

adamlar teklif var teklife cevap yazın demişler. asıl sorun ben hesabıma giremiyorumki teklife cevap yazayım adamlara şöyle bir cevap yazdık.

You banned me from sedo without any explanation. So, I can't log into my account. If you remove my ban, I can response to the offer to sell domain domain.com

sonra yeni bir mail geldi ama bu maili gönderen kişi degil bu başka bir sedo yetkilisi

You recently agreed to the sale of this domain, but have yet to confirm your contact details. Please log into your account and go to My Sedo and View Transactions and click on erotizmshop.com and confirm your address and check the box to accept our terms and conditions, so that we can process your sale.

ben bu adamalra yanı maili gönderdim ama suan sonuç yok..
ne yapsam acaba

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5