haber7'nin haberleri taraflı olduğu için hiç okumam,Doğan grubunu da pek sevmem.
Olayda art niyet var bunu yapanda haber7,Türkiye'de binlerce köy var bunların içinden "Denizgöründü Köyü" dha çalışanlarının rüyasına girmedi ya.Birisi dha'na telefon açıp konu hakkında bilgi vermiştir sonrada haber yapılmıştır.
Bundan sonra haber7'nin olaya dahil olması tamamen art niyettir, Türkiye'de onlarca haber ajansı varken neden haber7? Neden bir şeyleri ispatlama derdine düştü,bu niyetle haber yapanların haberlerine neden inanalım?
olay haber 7 olayı değil diyorum,mersin haber bile yaptı bunun haberini o zaman diğerleri de art niyetli olmuş oluyor.üst mesajımda zaten dedim haber7'nin siyasi yalakağından dolayı bende sevmiyorum dedim.imamın konuşmasını okumanız için paylaştım dedim.
ayrıca,birisi telefon açıp habere gelin olayı olmasına gerek yok.haberler şu şekilde olur.eğer bir olay olmuşsa telsiz anonsu ile olay mahaline intikal eder yok eğer haber değeri taşıyan bir olay yoksa gazeteci eline makinesini alır,kamerasını alır.haber arar.eğer haber olabilecek birşey bulmuşsa yazar,çeker vs eğer bunlara izin verilmiyorsa güvenlik güçlerinden basın koruma talep etme hakkını kullanıp haberini yapar .merkeze postlar.merkez de haberleri filtreye tutar.eğer uygun görürse yayınlar.
doğan haberin bu bölge muhabiri benim arkadaşım zaten o yüzden biliyorum doğan grubunun
1 cam kırılınca onca ev iş yeri taşlandı,3-5 kişi eylem yapınca şehir savaş alanına döndü diye haberler yaptığını.
kanal d haberi izlemişsen,fatih portakal'ı star haberi izlemişsen özden erkuşu bilebilirsin o kanalların en baba muhabirleridir.zamanında ikisi ile muhabbetim olmuştu çok iyi adamlar ancak ekmek parası uğruna yalan yanlış haberler yaptıklarına ve göz yumduklarına bizzat şahidim.çok büyük olaylar var da şimdi konuşursam ucu israile kadar çıkar.o yüzden susuyorum.bilenler biliyor