İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaldırım vergisi!!!

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkadaşlar belediyeler yakında evinize kaldırım vergisi adı altında bir fatura gönderirse şaşırmayınız!!!

Bugünün haberlerinde bu vardı. Ve bu kaldırım vergisi adı altındaki azuz paralar alınmıyor bakınız haberlerde çıkan fatura fiyatlarını belirtiyorum:

433 TL, 570 TL, 1100 TL, 1200 TL fatura gelen evler varmış arkadaşlar az öncede Kanal D'de izledim.

Bu nasıl zihniyettir yahu. Apartamanda 10 daire varsa 1100TL'de sadece ev sahipleri ne kadar para veriyorlar.

Varın gerisini siz düşünün.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Arkadaşlar belediyeler yakında evinize kaldırım vergisi adı altında bir fatura gönderirse şaşırmayınız!!!

Bugünün haberlerinde bu vardı. Ve bu kaldırım vergisi adı altındaki azuz paralar alınmıyor bakınız haberlerde çıkan fatura fiyatlarını belirtiyorum:

433 TL, 570 TL, 1100 TL, 1200 TL fatura gelen evler varmış arkadaşlar az öncede Kanal D'de izledim.

Bu nasıl zihniyettir yahu. Apartamanda 10 daire varsa 1100TL'de sadece ev sahipleri ne kadar para veriyorlar.

Varın gerisini siz düşünün.

Vermem abicim . Hadi bizim kendi evimiz 433 desek kirada oturanlar zar zor yetiştirirken nasıl ödesinler ? Saçmalıktan başka bir şey değil.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Yok zaten bu bildiğim kadarı ile ev sahiplerine geliyor diye biliyorum

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Duble yolların kenarlarına kaldırım döşerler artık...

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Valla nasıl para alacaklarını bilemiyorlar :) paralara bakınız paralara. Milleti enayi yerine mi koyuyorlar göz göre göre

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
O bişey değilde kaldırıma park edenlerden belli bir ücret alsınlar.

Yeni evler 1 kat eksik olsun, alt kat garaj olsun. Yoksa yakında yolun ortasınada parkedicekler.

İstanbul'da insandan çok araba var galiba diye düşünüyorum bazen.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
daniel1336 o ayrı bir konu elbette :) ama "o değilde" denilekce de bir konu değil hani :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Yok yok bunlara DUR demek gerek. Sağlam kaldırımları kır kır seçim diye burnumuza soksunlar sonra vay anam kaldırım vergisi!!!.

Yeminle bugün KanalD'de izledim. Evlerinin önündeki kaldırımı saydılar bina boyunca. Tam tamına kırk ayak adımı çıktı :) O kadarcık yere o apartman 433 TL ödüyor. Daireden daireye de bu fark ediyor. Bu nasıl kazıklama şeklidir?

NOT: adımlarda büyük adım diye düşünmeyin sakın :) Anlamanız için şöyle söyleyeyim: Küçükken Ali baba saatin kaç oynayanlar bilirler :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.