İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kalıcı Backlink İstediğiniz Kelimelerle (İmleme + Ping)

menes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar
Whois Domain sitemizin beta olarak yayında olan site makaleleri hizmetimiz için öncelikli olarak iyinet ve birkaç siteyi tercih ettik.Umarım faydalanırsınız.
Sitenin alexa değeri 180k
Ücretsiz(sadece yazının sonundaki "Gereklilik" ) yazan kısmı yapmanız yeterlidir.
Makaleniz kalıcı.
Linkler Dofollow.
Şartlar :
1- Makalenizde 3 linki geçemezsiniz(linkleriniz kesinlikle alakalı olmalı ve farklı yerlere çıkılmalı) ve makaleniz en az 500 karater olmalıdır.
2- Makaleniz kesinlikle copy/paste olmamalıdır.
3- Siteniz spam olmamalıdır.

Not : Ad U lt, kas geliştirme, acı biber hapı ,al gülüm ver gülüm ,magazin siteleri,er0tik video(içinde bir kaç tanede olsa er0tik video barındıranlarda dahildir),iddia vb qumar oyunları ,estetik ameliyat, ... hapı vb içerik barındıran siteler kesinlikle kabul edilmez.

Makalenizi yazın ,özel mesajla bana gönderin ve konu altından bana gönderdiğinizi belirtin.

Kısa sürede makaleniz uygunsa eklenecektir.
Ayrıca makalenizin yayınlandığı adres örneğin iyinet için
www.whoisdomain.net/iyinet.com adresi
Facebook , Twitter ve Digg de kendi sayfamızdan imlenecektir.
Ayrıca ilgili sayfa pinglenecektir.
3 Sayfada google tarafından indexlenmiştir.( digg,face ve twit sayfamız)

Gereklilik
(FF ve Chrome eklentisi) konumuzdaki (sizinde işinize yarayacak) eklentiyi kurmalarını(ff ve chrome kullanmayanlar kurmayabilir,sizin vicdanınıza bırakıyorum) ve kısada olsa aynı konuya bir tavsiye yorum eleştiri vs bırakmanızdır.Lütfen,çok görmeyelim.
Teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.