İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kalın yazmanın etkisi?

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
acaba forumda yazıları kalın yazdığımız zaman google da seo için faydalı olur mu?
eğer böyleyse yazılarının tümünü kalın yapsak olur mu?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
seo için anahtar kelimelerin kalın ve altı çizili yazılması daha iyi diye biliyorum.

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bir insana bu konu önemli beni dinler misin dersen kendini dinletebilirsin ama her konuya da bu konu önemli dersen belli bir süre sonra o insan sana inanmaz seni dinlemez.google'ın başarısı da kendilerinin tabiri ile "siteleri kullanıcının gözüyle görmelerine" bağlı.o yüzden google'ı insanmış gibi görüp öyle davranmak gerekiyor.kalın yazmakta belli bir süre sonra işe yaramaz gerçekten önemli konularını bile önemsiz olarak algılar google

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
yani bazı yerleri kalın yazmak faydalıdır diyebiliriz.

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
evet faydası olacaktır.kalın yazabilirsin,altını çizebilirsin,rekli olabilir vs.mantık şu aslında:kullanıcı "armut" kelimesini aradığını farzedelim.senin sitene geldiğinde o armut kelimesini en kısa süre de farkedebilmeli.zaten google gücünü bundan alıyor.kendi adına düşün "domain" diye bir arama yapıyorsun google seni bir siteye götürüyor arıyorsun arıyorsun zor bela "domain"le ilgili bir içerik buluyorsun.sen böyle bir arama motorunu kullanmak istermiydin.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bazı yerleri değil de önemli kelimeleri <strong></strong> ile kalın yapmak en faydalısıdır denilmekte :=)

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bir de forum olduğu için konu başlığında kullandığın kelimeleri konunun içerisinde sıklıkla kullan.
örneğin; senin bu konuyu senin sitende seo amaçlı açacak olsak ben şöyle açardım :

Başlık:kalın yazmanın etkisi?
Konu:acaba forumda yazılan yazıları kalın yazmanın google da seo için etkisi var mıdır?eğer etkisi varsa bütün yazıları kalın yazsak o etkiyi gösterir mi?
Etiketler:kalın yazma,etki

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.