İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli Dedicated aranıyor...

Z

zeynelkoc

Misafir
dedicated ariyorum bunun için hangi siteleri önerirsiniz??

(theplanet le ev1 hariç)

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+1 Acil Dedicated lazim.. :)

Öneride bulunun arakadaşlar, bizzat kullanip memnun kaldiklari yerleri yazarlarsa seviniriz. çünkü web sitelerinden ne kadar iyi veya güvenilir olduklari anlasilmiyor malesef.. Şöyle temizinden bi dedicated...

Z

zeynelkoc

Misafir
webhosting talk da arattığımda servermatrix için olumsuz birşey göremedim lütfen kullanan varsa buraya yazarsa sevinirim

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.nocster.com önerebilirim. Almak isteyen arkadaşlar benimle iletişim kurarsa, küçük bir indirim yapabilirim. (nocster'in bir reselleriyim..)

Z

zeynelkoc

Misafir
elmasgunes bu dedicated i mp3 için ariyorum mp3 e izin varmı ayrıca bw arttırımı mevcutmu siteye baktım 1000 gb ile 10mb/s var o da çok pahalı

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Büyük ihtimalle mp3e izin vermiyorlar. Ve bandwidthleri standart :)

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
Büyük ihtimalle mp3e izin vermiyorlar. Ve bandwidthleri standart :)
nocster'i yaklaşık 6 ay kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadılar mp3'e. bilmeyenler için sitem www.battaniye.net , server yetmediği için bu ay başka bir datacentera taşındım. www.ezzi.net. çok uygun çözümler var. 3 hafta oldu bakalım daha mp3 olayına birşey demediler. mp3 barındıracaklar için ikisini de tavsiye ederim. ama absürt yasak :)

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.fdcservers.net/list.php eger direk sitesine girerseniz kendi serverlerini yonetemeyen bir firmanin sitesi acilir :) cok kaliteli hizmetleri var. 11 aydir calisiyorum. sorun yasamadim mp3 konusunda sorun yok firmada cunku www.eroin.org bu siteye 3-4 aydir sponsorum birsey diyen olmadi . super destekleri var . attiginiz ticket cok kisa surede cevaplaniyor . yeniden kurulumlar destek tamamen ucretsiz . 3 gun oncede elektrik sistemini tamamen degistiler daha kaliteli hizmet gelecegine inaniyorum. bandwith sorunu yok . fiyatlarda kalitesine gore uygun . musterilerim dahil olmak uzere 10 dan fazla sunucum var orda . Uptime ciddi anlamda guzel . tavsiye ederim . eger alacak gibi olurda iletisim problemi yasarsaniz benimle irtibata gecerseniz yardimci olurum .

iyi calismalar

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayrica unutmadan Ip ucretsiz . Cpanel / WHM , Directadmin windows icin ise helm ucretsiz . Fantastico yillik 40 $ . merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz.

iyi calismalar

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
winsock' Alıntı:
Ayrica unutmadan Ip ucretsiz . Cpanel / WHM , Directadmin windows icin ise helm ucretsiz . Fantastico yillik 40 $ . merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz.

iyi calismalar
Birincisi Plesk Panel ve Redhat Sistem olması tercihimizdir.
http://www.fdcservers.net/dedicated.html
inceledim ilk ve en pahalı paket bize uygun,
Kod:
Level3 bandwidth
Cogent bandwidth
Bunları anlayamadım fakat Unmetered transfer olması güzel

H

hostcu

Misafir
beyler burdanda uzak durun orda Unmetered diyo ama butun makinalar bunu paylaştıgı için baglantın çok yavaş oluyoı haberin olsun webhostingtalk ı takip etmediginiz nerdende belli oluyo:)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
hostcu' Alıntı:
beyler burdanda uzak durun orda Unmetered diyo ama butun makinalar bunu paylaştıgı için baglantın çok yavaş oluyoı haberin olsun webhostingtalk ı takip etmediginiz nerdende belli oluyo:)
Adam gibi Unmetered varmı peki bildiğin (aylık 270 $ i geçmeyecek)

H

hostcu

Misafir
hoca ev1 var işte orda destekte züper adamlar 24 saat makinanı check ediyo valla alıyosan ordan almayı dene hoca

Unmetered ne demek biliyomusun hoca aylık 700$ demek eger stabil arıyosan....

H

hostcu

Misafir
WHT special offer:
Dell P4 2.8GHz
1GB ram
Dual 160GB SATA
100Mbps unmetered economy bandwidth*
(delivered on rate-limited Gig-e)
$999.00 / month ($60 off website)
Setup: $200.00

ahada sana bi ornek adam ayda 1000$ istiyo 200$ da setup var

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Esasında 6.000 GB bişi arıyoruz. 300$ ı gözden çıkardık

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5