Z
zeynelkoc
Misafir
dedicated ariyorum bunun için hangi siteleri önerirsiniz??
(theplanet le ev1 hariç)
(theplanet le ev1 hariç)
peki başka bildiğin yokmu veya başka bilen yokmuelmasgunes' Alıntı:Büyük ihtimalle mp3e izin vermiyorlar. Ve bandwidthleri standart
nocster'i yaklaşık 6 ay kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadılar mp3'e. bilmeyenler için sitem www.battaniye.net , server yetmediği için bu ay başka bir datacentera taşındım. www.ezzi.net. çok uygun çözümler var. 3 hafta oldu bakalım daha mp3 olayına birşey demediler. mp3 barındıracaklar için ikisini de tavsiye ederim. ama absürt yasakelmasgunes' Alıntı:Büyük ihtimalle mp3e izin vermiyorlar. Ve bandwidthleri standart
Birincisi Plesk Panel ve Redhat Sistem olması tercihimizdir.winsock' Alıntı:Ayrica unutmadan Ip ucretsiz . Cpanel / WHM , Directadmin windows icin ise helm ucretsiz . Fantastico yillik 40 $ . merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz.
iyi calismalar
Level3 bandwidth
Cogent bandwidth
Adam gibi Unmetered varmı peki bildiğin (aylık 270 $ i geçmeyecek)hostcu' Alıntı:beyler burdanda uzak durun orda Unmetered diyo ama butun makinalar bunu paylaştıgı için baglantın çok yavaş oluyoı haberin olsun webhostingtalk ı takip etmediginiz nerdende belli oluyo