İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli Forum Tanıtım Siteleri

damlakaraman

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Forum tanıtımı aracılığıyla web sayfalarınız kaliteli backlink kaynaklarına sahip olabiliyor. Google arama motorunun son dönemlerde dikkat ettiği ortalama ziyaretçi süresinin çok iyi olduğu forum sitelerinde yapılan paylaşımlar da bir o kadar değerli oluyor. Bu nedenle siz değerli okurlarımıza güncel ve kaliteli forum sitelerinin adreslerini paylaşmak istedim.

forum-siteleri.png

Forum tanıtımı siteleri mantığı forum sitelerinin site tanıtımı kategorisini oluşturmasıyla beraber çıkmış bir kavramdır. Burada mantık webmaster ünvanına sahip ya da web sitesi sahibi kişileri forum sitelerine çekmektir. Hem kullanıcıya hem forum sitesi sahibine fayda sağlayan bu sistem uzun süreler kullanılacak gibi görünüyor. Forum tanıtımı yaparken dikkat etmeniz gereken konuların en başında özgün içerik yer alır. Bu makalemde bu konuya özellikle değinmek istedim. Çünkü piyasa da 1 makale ile onlarca foruma içerik giren arkadaşlar var. Bu tamamen yanlıştır. Eğer tek bir makaleniz var ise bu makaleyi belli bir blog ya da forum sitesinde indexletmeniz daha sonrasında kaynak göstererek paylaşmanız daha çok fayda sağlayacaktır. Bu uygulamayı 5 farklı makale ile yapmanız daha çok fayda, 10 farklı makale ile yapmanız daha da çok fayda sağlayacaktır.

forum-tanitimi-siteleri.png

Liste için çok ciddi emek harcadım. Hazırladığım forum tanıtımı listesi sitelerini tek tek ziyaret ettim, alexa global ve tr sıralamalarını inceledim ve not aldım, mevcut domain ve site tanıtımı url pagerank değerlerini inceledim ve not aldım. Bu listede şu an için 38 adet forum tanıtımı sitesi var. Bu listeyi her geçen gün güncelleyecek ve geliştireceğim. Bu listeyi indirmek için bizlere iletişim sayfamız aracılığıyla ulaşmanız ya da bu konuya yorum yazmanız yeterli olacaktır. Bizlerle iletişime geçtiğiniz mail adresinize hazırlamış olduğumuz bu özel listeyi göndermekteyiz.

Kaynak: http://www.damlakaraman.com.tr/forum-tanitimi-siteleri-ve-listesi/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.