Merhaba arkadaşlar,
Sizlere,bundan sonra burada post konusunda uygun fiyatlarım ve kaliteli/disiplinli çalışma anlayışım ile yardımcı olmaya çalışacağım.
Fazla uzatmadan ve sıkmadan,sizleri kısaca bilgilendirmek istiyorum.
POST FİYATLARI
100 Konu 2 YTL
300 Konu 6 YTL
500 Konu 10 YTL
1000 Konu 20 YTL
1500 Konu 30 YTL
2000 Konu 40 YTL
Ne Tür Sciplere Açıyorum?
Her tür scriptinize konu açmaktayım.
Fiyatlar neden bu kadar düşük?
Birçok arkadaşımızın kafasında bu sorunun oluştuğunu tahmin etmekteyim.Ve birçok postcu arkadaşımızında "Piyasa bu kadar düştü mü!..." tarzında sitem edeceğini de biliyorum.Ancak ne varki her alanda olduğu gibi post camiasında da rekabet olmazsa olmazlardandır.Birçok arkadaşın fiyatları tabana çektiği şu günlerde,bizlerin de iş tutabilmek için fiyatları makul bir seviyeye çekmesi kaçınılmazdı.
Ücretleri nasıl alıyorum?
Banka hesabı üzerinden çalışmaktayım.Şunu da belirteyim,domain ve host karşılığında konu açmamaktayım.
Referans veriyormuyum?
Evet arkadaşlar,istediğiniz taktirde çalıştığım siteleri sizlere referans olarak gösterebilirim.
Bu kadar ucuz olması,konuların kalitesiz olacağının mı göstergesidir?
Kesinlikle arkadaşlar hayır!...Dediğim gibi fiyatların düşük olmasının sebebi hem piyasada tutunabilmek,hemde zamanımın çok olmasıdır.Bu yüzden konularda en ufak bir kalitesizlik olamaz.
Bana nasıl ulaşabilirsiniz?
Bana,[email protected] veya Özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz...
SAYGILARIMLA
Sizlere,bundan sonra burada post konusunda uygun fiyatlarım ve kaliteli/disiplinli çalışma anlayışım ile yardımcı olmaya çalışacağım.
Fazla uzatmadan ve sıkmadan,sizleri kısaca bilgilendirmek istiyorum.
POST FİYATLARI
100 Konu 2 YTL
300 Konu 6 YTL
500 Konu 10 YTL
1000 Konu 20 YTL
1500 Konu 30 YTL
2000 Konu 40 YTL
Ne Tür Sciplere Açıyorum?
Her tür scriptinize konu açmaktayım.
Fiyatlar neden bu kadar düşük?
Birçok arkadaşımızın kafasında bu sorunun oluştuğunu tahmin etmekteyim.Ve birçok postcu arkadaşımızında "Piyasa bu kadar düştü mü!..." tarzında sitem edeceğini de biliyorum.Ancak ne varki her alanda olduğu gibi post camiasında da rekabet olmazsa olmazlardandır.Birçok arkadaşın fiyatları tabana çektiği şu günlerde,bizlerin de iş tutabilmek için fiyatları makul bir seviyeye çekmesi kaçınılmazdı.
Ücretleri nasıl alıyorum?
Banka hesabı üzerinden çalışmaktayım.Şunu da belirteyim,domain ve host karşılığında konu açmamaktayım.
Referans veriyormuyum?
Evet arkadaşlar,istediğiniz taktirde çalıştığım siteleri sizlere referans olarak gösterebilirim.
Bu kadar ucuz olması,konuların kalitesiz olacağının mı göstergesidir?
Kesinlikle arkadaşlar hayır!...Dediğim gibi fiyatların düşük olmasının sebebi hem piyasada tutunabilmek,hemde zamanımın çok olmasıdır.Bu yüzden konularda en ufak bir kalitesizlik olamaz.
Bana nasıl ulaşabilirsiniz?
Bana,[email protected] veya Özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz...
SAYGILARIMLA