- Reaction score
- 0
Site adresi : Film Abi
Site için istenen fiyat : 400 Tl
Sitenin aylık getirisi: Hiç Reklam Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 19/04/2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film Sitesi
Günlük hit sayısı: 50 tekil hiti vardır ortalama.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 direk )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm içerik dahildir
Hosting dahil midir: Evet hosting ve içerisindekiler dahildir. Hostun daha 8-9 ay süresi var.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. 150 Tl ye aldığım yıldız film scripti en son güncel tema mevcuttur.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız süresiz, sınırsız destek.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, tel..: Hayır yok.
Arkadaşlar site daha 3 aylık ve satma nedenim ilgisizlik. Bir tane daha sitem var ve bununla hiç ilgilenemiyorum. Güzel ümitlerle açmıştım ama ilgilenemedim. İlgilenildiği zaman her geçen gün alexa değeri ve ziyaretci sayısı artıyor, ve çabuk index alıyor. Sitedeki film haberleri kısmından da güzel ziyaretci çekebilirsiniz. İlk zamanlarında "Oflu hocanın şifresi fragman" kelimesinde ilk sayfadaydı ama işte siteye fazla ilgi gösteremediğim için satmaya ve diğer siteme yoğunluk göstermeye başlayacağım.
Sitenin ismi güzel, anlaşılır ve kaliteli, iş yapacak tarzdadır.
Logosu kendi yapımımdır ve siteye özel logodur.
Botun süresi bitmiştir, panelden uzatmak isteyenler uzatabilir. Uzatmaya gerek yok diyorsanız scriptnde kendinde de film ekleme kısmı bulunmaktadır.
Sitedeki script üzerinde kendime göre biraz oynamalar yaptım, mesela ziyeretci yorum yazdığında zaman ve tarih değil "Yorumunuz için teşekkür ederiz" yazısı gözüküyor. Bunun yararı ne derseniz ;
Filmlerinize kendiniz yorum yaptığınızda tarihler aynı gün içerisinde olduğu için, yorumların sahte (fake) olduğu belli olmasın, ziyaretci sitede kalsın ve site hakkında kötü düşünmesin siye
Teması, hostu, domaini vs. derken en az 200 TL net cebimden para çıktı.
İçerisinde:
- 283 Film
- 2743 Oyuncu
- 115 Haber
- 18 Üye
- 100 Yorum
Bulunmaktadır ve Filmlerin hepside büyük özenle ve seo ya tam uygun olarak eklenmiştir. Yani site ile ilgilenirseniz baya yükselişe geçeceğine yürekten inanıyorum.
Şunuda belirtmek isterim ki, lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın.
Alternatif İletişim :
-Cep Tel. : 5358426275
Google Analytics Ekran Görüntüsü:
Bu ay ilgilenmediğim için biraz düştü. Yeni bir site olamasına rağmen normaldir. Birazda son zamanlardaki ilgisizliği eklersek tabi.
Konuda bir eksikliğimiz veya yanlışımız olduysa iyinet yönetiminden ve kullanıcılarından özür dilerim.
Not: Bu konu multi konudur.