İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli Ortak Yayında ! Minimum %20 Komisyon, %100 Firma Güvencesi, Anlık Rapor

biliyom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
marnea-logo.png

NEDEN BİZ ?

MÜŞTERİ MEMNUNNİYETİ:

• Çalışma saatlerimiz sabah :09.00 gece: 01.00 ( Pazar günleri dahil. )

ESNEK ÖDEME PERİYODU- HAFTALIK ÖDEME:

• Ödemeler Cuma günleri düzenli olarak hesaba yatmaktadır. Daha önce ödeme isteyenler içinde ayrıcalık sağlanacaktır.

GERÇEK ZAMANLI RAPORLAMA:

• Anlık olarak sipariş takibi, raporlama ve analiz yapabilirsiniz.

7/24 DESTEK:

• Sistemlerinizi ve satışlarınızı arttırmaya yönelik 7/24 destek hizmeti

KURUMSAL YAPI:

• Sizlere yapılacak ödemelerden hiçbir şekilde kesinti yapılmamaktadır.
• Firmamız bünyesindeki satışlarınızın hepsi faturalıdır.

%100 STOKTAN GÖNDERİM:

• Firmamız stokta olmayan ürünlerin satışını kesinlikle yapmamaktadır.

HIZLI GÖNDERİM:

• Paketler aynı gün kargoya verilmektedir. Tüm Türkiye’ye ertesi gün teslimat yapılmaktadır. ( Doğu illerimiz için iki gün. )

ESNEK ÖDEME BİÇİMLERİ:

• Müşteriler ödemelerini dilerlerse nakit dilerlerse kredi kartına taksitli olarak yapabilmektedirler.

Bünyemizde Bulunan Anlaşmalı Banka Kartlarımız : Bonus Card, Axess, World Card

ALTERNATİF ÇEŞİTLİLİĞİ:

• Sürekli artan ürün yelpazesi
--

Üye Olduktan Sonra Yayınlamak İstediğiniz Ürünleri Panelinizden Seçebilir ve Tüm Detaylı Kontrollerinizi Yine Paneliniz Üzerinden Sağlayabilirsiniz. Sistemde hali hazırda %25'e varan komisyonlu ürünler bulunmaktadır.

Üyelik ve Detaylı Bilgi İçin : Kaliteli Ortak

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merak ettim neler var satış ortaklığında diye.

Üşenmedim kayıt oldum, formu doldurdum. E-mail aktive ettim.

Reklamlara bakıcam, site onayla, kod veriyor head tagları arasına yerleştir sonra reklamları falan gör diye. Uğraşamadım valla kapadım siteyi. Yeni bir site için fazla teferruat var.

Acaba ne satıyorsunuz, eczane ürünleri mi ?

biliyom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet eczane ürünleri var. geri bildiriminiz için teşekkürler. şimdi site onaylamadan reklamları görebilme özelliğini hazırlıyorum. sitenizi de onayladım.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Güzel ürün çeşitleri varmış, cinesllik ve sağlık konulu sitelerde iyi kazanılır bu ortaklık sistemi ile. Benim sitelerimde pek kullanamayacağım sanırım, daha çok mühendislik ve promosyon üzerine sitelerim var.

biliyom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Güzel ürün çeşitleri varmış, cinesllik ve sağlık konulu sitelerde iyi kazanılır bu ortaklık sistemi ile. Benim sitelerimde pek kullanamayacağım sanırım, daha çok mühendislik ve promosyon üzerine sitelerim var.

teşekkürler düşüncelerinize :harika:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.