İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli + Projelik Trailer (fragman) sitesi SATILIK! (ingilizce)

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
* Site adresi:
* Site için istenen fiyat: 600 TL (Pazarliksiz)
* Sitenin aylık getirisi: yok (projelik bir sitedir)
* Günlük hit sayısı: en son 50 idi, hic reklam v.s yapmadim, kendiliginden olustu :)
* Domainin yaşı ve PR değeri: 0
* Hosting dahil midir: Hayir
* Banlı olduğu reklam sponsoru var mı: YOK
* Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
* Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET (imdb botu, tema lisansi, verilen emek ve yuklenen o kadar fragman)
* Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Projelik bir sitedir arkadaslar, satilmasada elimde kaldigi icin ilerde degerlendirecegim yada gunluk yavas yavas ilgilenecegim.
Satmamin sebebi: Beni taniyan bu siteyi satmayacagimi iyi biliyor, ancak ise basladim ilgilenemiyorum (uzulerek). Cok emek verdim, ozellikle temasi v.S tasarimi icin epey bi duzenleme yaptim. Upload edilen HD ve 1080p kalitesindeki fragmanlarda var tabi.

Site fiyati cok pahali: Bence gayet normal bir fiyat, projelik oldugunu dusunurseniz az bile.

Eklenen bir fragman saniyeler icinde googlede index almaktadir, bunu alan kisi gunde 1 kee yaparak kisa surede etki yaratabilir. zamanim olmadigi icin surekli ekleyemiyorum fragman ama yinede buna ragmen kisa surede index aliyor. Inanmayan varsa kanit icin bir imdb linki eklesin buraya, siteye ekleyeyim ve index suresini kendisi gorsun :)

Domain ve site icerik olarak cok kaliteli, siteyi goren kisi bunu farkedecektir.

Lisansli uruler:
IMDB botu eklentisi: 300 tl civariydi sanirim, tam hatirlamiyorum bu eklenti icin verdigim ucreti. Cok guzel bir eklentidir, sadece bizde vardir.
tema: 75 dolar orjinal lisans, duzenleme ile 150 dolar

imdb eklentisi, bilgile dahil filme ait resimleride ceker ve otomatik galeriye ekler. Ornek Bir fragman: http://www.trailerimdb.com/2010/08/15/resident-evil-afterlife-4405.html

buda fragmana ait resim galeri bolumu: http://www.trailerimdb.com/2010/08/15/resident-evil-afterlife-4405.html/2

izlenen fragmanlar icin indirme linkleride mevcuttur, Fydeo.com destekli. ornek verecegim fragmanda ustteki download mp4 resmine tiklamalari yeterli.

Gercekten buyuk umutlarim vardi, dedigim gibi satilmazsada yine bende kaldigi icin mutlu olurum, ancak ilerletebilecek birisi icin daha faydali olacaktir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.