Site adresi : www.videoindir.gen.tr
Site için Başlangıç fiyatı : 150 TL
Sitenin açılış tarihi: 14 Haziran 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video Sitesi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yaşındadır
( Register: 2008-09-15 BURADAN bakabilirsiniz ) - Pagerank : 0
Hosting dahil midir: 1 senelik web hosting dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
NOT: Domaine Wordpress kurulum yapılmış olup,Seo ve gerekli ayarlamalar tarafımca yapılmıştır.Geriye sadece konu eklemek kalıyor.1senelikde webhostingi vardır.Domainin Net,Com ve Org uzantıları hepsi doludur. Org uzantısıda arkadaşıma aittir. 20K civarında hite sahip olan 1isimdir. Bu domainin peşinden 2ay koşmuştum.Fakat şuanda satıyorum.Alıcı arkadaşıma şimdiden hayırlısı olsun.İyi iş yapacağından eminim.Kalite bir domaindir.
Fiyat az yada çok ama lütfen sadece alıcı olmak isteyen kişilerden mesaj bekliyorum.
İletişim : PM yada genelde online olarak BURADAN adresinden msn adresinizi bırakaraktan ulaşabılırsınız
Site için Başlangıç fiyatı : 150 TL
Sitenin açılış tarihi: 14 Haziran 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video Sitesi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yaşındadır
( Register: 2008-09-15 BURADAN bakabilirsiniz ) - Pagerank : 0
Hosting dahil midir: 1 senelik web hosting dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
NOT: Domaine Wordpress kurulum yapılmış olup,Seo ve gerekli ayarlamalar tarafımca yapılmıştır.Geriye sadece konu eklemek kalıyor.1senelikde webhostingi vardır.Domainin Net,Com ve Org uzantıları hepsi doludur. Org uzantısıda arkadaşıma aittir. 20K civarında hite sahip olan 1isimdir. Bu domainin peşinden 2ay koşmuştum.Fakat şuanda satıyorum.Alıcı arkadaşıma şimdiden hayırlısı olsun.İyi iş yapacağından eminim.Kalite bir domaindir.
Fiyat az yada çok ama lütfen sadece alıcı olmak isteyen kişilerden mesaj bekliyorum.
İletişim : PM yada genelde online olarak BURADAN adresinden msn adresinizi bırakaraktan ulaşabılırsınız