İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kalp atışlarınızdan uyuyamadıgınız oldumu ?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
doktora gidemedim ama hala devam ediyo bu sert atıslar. gercekten saglık sorunu cok can sıkıyor insanın en onemli degeri ama kıymeti kaybedilince anlasılıyor.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gitsen de Değişmez Kafaya Takınca Yine Duyarsın. Tamamen Psikolojik... Duydukça da Heyyecanlanıyosun... Bi Ara Beyne Giden Damarımdan geliyodu Ses.. ( aslında Gelmiyomuş )

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aÇIKCASI dün saglık sitelerini kurcaladım fakat sanırım yarın doktora gidicem Korkuyla karısık endiseyle buraya yazayım istedim.

Dün gece kalp atıslarının belirginliğinden uyuyamadım. Bugunde aynı gibi. Stresli olusumdan mı kaynaklanıyor diyorum ama Acaba sizlerden bole durum yasayan oldumu ?

Bilgisi olan ?

korku ve kalp atış veya ölüm korkusu bunları hisseden insanlarda panik atak hastaligi oldugunu yada başlama sebeb olabiliyor diye duymustum

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bendede Oluyor Artı Sıkısmada Oluyor.
Stres Ve İciceklerden Kaynaklanıyor.
Nabız Atısım 15,1 Buluyor Bazen. Doktora Gitmedim.
Ama Gidicem :S

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Baya bi muzdarip varmıs sanırım. Bugun doktora gidiim dedim oglen gittim ogle tatiline denk geldik - ogleden sonra sınav nedenyle geciktm 3 gibi doktor ayrılıomus yine gidemedim.

Cay cok azalttım demsiz iciorum kola vs bıraktım :) uyuyamama sorunu 2 gundur yok cok şükür ama kalp atısı hala belirgin azcık rahatsz edici durumda.

Hayırlısı. Burdan bu sekil sorunu olanlar ozenler care bulanlar paylasmaya devam :) paylasanlara tesekkurler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5