Site Adresi: Tummemurlar.Net
Başlangıç Fiyat: 200 TL
Minimum Artış: 5 TL
Hemen AL Fiyat: 500 TL
Sitenin Aylık Getirisi:yok
Sitenin Kategorisi: Kamu ve Memur sektörü haber
Günlük Tekil Hit Sayısı: 50 -100
Site Analiz Bilgileri:
Google PageRank1
Google Indexi421
Google Görsel Indexi241
Satışa Hosting Dahilmi?: evet
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet
Domain isimtescil dedir.
Özel Notlar: Özel haber yazılımı kullanılmıştır. Yazılımın fiyatı şuan 300 tl'dir. Yazılım seo ve index açısından oldukça iyidir. 4 adet tema vardır. Dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz.
Günlük 10-15 haber girdiğim dönemlerde 1,5 K - 2 K tekil ziyaretçiyi gördü. İlgili olunduğunda çok iyi sonuçları alabilirsiniz. Domain Natro hostta ve sınırsız alandadır. 3 ay kadar idare edebilirim.
Açık Arttırma son teklifden 48 saat sonra biter. güzel bir teklif gelirse hemen al olarak kabul edip satışı bitirme ve teklifleri yeterli bulmadığım da satışı sonlandırma hakkımı saklı tutuyorum hakkımı saklı tutuyorum..
Başlangıç Fiyat: 200 TL
Minimum Artış: 5 TL
Hemen AL Fiyat: 500 TL
Sitenin Aylık Getirisi:yok
Sitenin Kategorisi: Kamu ve Memur sektörü haber
Günlük Tekil Hit Sayısı: 50 -100
Site Analiz Bilgileri:
Google PageRank1
Google Indexi421
Google Görsel Indexi241
Satışa Hosting Dahilmi?: evet
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet
Domain isimtescil dedir.
Özel Notlar: Özel haber yazılımı kullanılmıştır. Yazılımın fiyatı şuan 300 tl'dir. Yazılım seo ve index açısından oldukça iyidir. 4 adet tema vardır. Dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz.
Günlük 10-15 haber girdiğim dönemlerde 1,5 K - 2 K tekil ziyaretçiyi gördü. İlgili olunduğunda çok iyi sonuçları alabilirsiniz. Domain Natro hostta ve sınırsız alandadır. 3 ay kadar idare edebilirim.
Açık Arttırma son teklifden 48 saat sonra biter. güzel bir teklif gelirse hemen al olarak kabul edip satışı bitirme ve teklifleri yeterli bulmadığım da satışı sonlandırma hakkımı saklı tutuyorum hakkımı saklı tutuyorum..