Ankara Başkent Hastanesi'nde yatmakta olan lösemi hastası kız çocuğu "Selin Örgün" için her gün bir ünite ARH+ kan gerekiyormuş.Hatta artık daha çok gerekiyormuş.Kızılay bir ünite kanı 60 YTL ye veriyormuş.Kızın ailesi iflas etmiş durumda.
Arkadaşlar Ankara'da oturan bir sürü kişi var gördüğümüz kadarıyla.. Eğer yardım etmek isteyen varsa hastaneye gidip kızın adını vermesi yeterli..
Ayrıca giden bir arkadaşımız derki:
"ben bu gece hastaneye gittim kan bağışı için zaman ayırmaları gerekmiş biraz : önce bikaç test yapacaklarmış sonra bi iğne vurup 12 saat sonraya randevu vereceklermiş 12 saat sonra gidince bi makineye bağlayıp değişik bir ayrıştırma işlemiyle kan alacaklarmış yani bunu bilip ona öre gitsin gitmek isteyen"
Ankarada oturan yada sitesinde duyuru yapmak isteyen varsa sevinirim...
Arkadaşlar Ankara'da oturan bir sürü kişi var gördüğümüz kadarıyla.. Eğer yardım etmek isteyen varsa hastaneye gidip kızın adını vermesi yeterli..
Ayrıca giden bir arkadaşımız derki:
"ben bu gece hastaneye gittim kan bağışı için zaman ayırmaları gerekmiş biraz : önce bikaç test yapacaklarmış sonra bi iğne vurup 12 saat sonraya randevu vereceklermiş 12 saat sonra gidince bi makineye bağlayıp değişik bir ayrıştırma işlemiyle kan alacaklarmış yani bunu bilip ona öre gitsin gitmek isteyen"
Ankarada oturan yada sitesinde duyuru yapmak isteyen varsa sevinirim...