İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KANITLI 2 inci ALDIGIM ÖDEME PARA KAZANMANIN EĞLENCELİ YOLU VE GERÇEĞi

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KANITLI 2 inci ALDIGIM ÖDEME PARA KAZANMANIN EĞLENCELİ YOLU 01.03.2013

Bilmeyenler için tekrarlıyorum
Bu konudaki 2inci ödememdir !!!

Öncelikler arkadaşlar Türkiyeden paypal hesabı olanlar özellikle hesabınıza para geldiği zaman türkçe açıklamalıdır bazı arkadaşlar bazı PTC sitelerine ref almak için oradaki asılsız kanıtları kopy yapıp bunu aldım gibi hikayeler uyduruyor bende size KANITLI ispatlı bir örneği vereceğim amacım burda KANIT dediğimizin nasıl olduğudur

Öncelikle bu siteyi çoğumuz biliriz reklamı gec deyip TIKLAYIP üYE oluyoruz.
Akabinde çeşitli oyunlarla anketlerle videolarla Kdoz dediğimiz puanlari aliyoruz ve zaten site ilk girişinizde size100 veya 200 puan veriyor 300 puanı tamamladığınızda hemen 1 euro alıyosunuz benim aldıgımın kanıtı budur kanıtta böyle olur sahte kanıtlara inanmayınız

Ekli dosyayı görüntüle 5999
Bu kanıttır para nereden gelirse gelsin sen Türkiyede isen sana türkçe olarak açıklama olur yabancı yazılı kanıtlarla
alakası yoktur ödemelerin gerçegi budur .

Diger ödememin kanıtınıda bu konudan bakabilirsiniz !

BU KONUDAN 1inci İSPATLI KANITLI ÖDEMEM VARDIR.

Beni izlemeye devam edin kantıtlı aldıgım ödemeler ile ilgili siteleri paylasacagım HERKEZ KAZANSIN.

Bol kazanclar.

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu guncel ve odeme alanlar paylasabilirmi kanıtlarını.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.