İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kara Liste

bjkkenan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Arkadaşlar banladığım kişileri resimdede gözüktüğü gibi forumun ana sayfasında bir yer açıp kara liste diye orada banlanan kişileri göstermek niçin banlandıklarını kaç gün banlandıklarını buradan diğer üyelerin takip edebilmeleri için bir şey yapmak istiyorum böyle bir eklentiyi bulabilirmiyim ???

bjkkenan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

şimdi yükledim de bunu nasıl kurucam admin panelinde çıktı...şimdi bunu aşağıdaki gibi yere koymak istiyorum ne yapmam lazım...ayarları nasıl ayarlıyacağım bi yardımcı olurmusun ???

X

Xman

Misafir
Niye bu kadar uğraşıyorsunki Forumun giriş kategorisine Ceza Tahtası diye bi başlık aç başlığı kitle senden başkası yazamasın, orda herkesi tek tek yayınla nicki, ceza nedeni, süresi diye....

bjkkenan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum için böyle bir eklenti varsa yapmak istiyorum...hem böyle görüntü olarakta daha güzel...

bjkkenan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3fsane çok teşekkür ederim arkadaşım valla sana ne kadar teşekkür etsem azdır...senin sayende siteme bir çok eklenti yaptım tekrardan teşekkürler arkadaşım :):)

bjkkenan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3fsane yanlız bu sefer böyle bir sorunum çıktı arkadaşım...banladığım kişiyi listede göstermiyor...eklentide 1 kişi banlanmıştır diyor ama açıklama olarak göstermiyor...

bjkkenan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

acaba burada ilk iki satırda doldurmam gereken bir yermi var arkadaşlar ???

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Birinci Satırı : 8 ( Banned Userin ID numarası )
İkinci Satırı : 10 ( sayfada görüntülenme sayısı )

Olarak değiş..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.