Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar banladığım kişileri resimdede gözüktüğü gibi forumun ana sayfasında bir yer açıp kara liste diye orada banlanan kişileri göstermek niçin banlandıklarını kaç gün banlandıklarını buradan diğer üyelerin takip edebilmeleri için bir şey yapmak istiyorum böyle bir eklentiyi bulabilirmiyim ???
şimdi yükledim de bunu nasıl kurucam admin panelinde çıktı...şimdi bunu aşağıdaki gibi yere koymak istiyorum ne yapmam lazım...ayarları nasıl ayarlıyacağım bi yardımcı olurmusun ???
Niye bu kadar uğraşıyorsunki Forumun giriş kategorisine Ceza Tahtası diye bi başlık aç başlığı kitle senden başkası yazamasın, orda herkesi tek tek yayınla nicki, ceza nedeni, süresi diye....
3fsane çok teşekkür ederim arkadaşım valla sana ne kadar teşekkür etsem azdır...senin sayende siteme bir çok eklenti yaptım tekrardan teşekkürler arkadaşım
3fsane yanlız bu sefer böyle bir sorunum çıktı arkadaşım...banladığım kişiyi listede göstermiyor...eklentide 1 kişi banlanmıştır diyor ama açıklama olarak göstermiyor...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.