karadayı nickli kişi

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar aççak yer bulamadımm şikayeti buraya açtım lütfen dinleyin.

dün emrahturan nickli şahıs ile buyukdeney.com domaini karşılığında foruma kategori eklemedi anlaştık. domaini yolla 15 dk de bitiririm dedi. yolladıktan 1 gün geçti. eklememişti. ama sorun o değil. demin oyla.r10.net engelleyenlere baktığımda bu tablo vardı.
dolandrcpu3.gif

kendisinin smnş 0 numaradaki emrahtrn dir

kendisini Yüce Allaha havale ediyorum..

0
Onaylı Üye
Üye
Sağlık olsun, hata sizde sanırım iş bitmeden domaini vermeyecektiniz.İnternetten işlerin yarısı böyle sorunlarla yürür.
Kendinize birkaç şeyi prensib olarak edinmelisiniz (kimseye güvenme, alışveriş yaparken önce al sonra ver....)
Bu prensibler doğrultusunda oyla.r10.net ide ben tartışırım, o script ilk ceviz.net te yayınlandı http://www.ceviz.net/php-ile-msn-listesi-verileri_a748.html içine 1 satır kod ilave ile msn şifrelerinizin alınması hiçte zor değil. R10.net yapmaz ama prensib dedim ya yukarda insanoğlu bu yasak meyveyi yiyen insanoğlu.

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
bu çocuk zone de çok takılıyor görüyorum arada bir ve yaşı oldukça ufak biri sen 11 de ben 12 diyebilirim. Geçmiş olsun

0
Onaylı Üye
Üye
zonede arkadaş süresiz banlandı r10 dda önce vermiceksin dediler:.) ayrıca burdaki eski nicki emrahtrn idi

0
Onaylı Üye
Üye
bende dedim benim işi neden yapmadı :) demekki domaini senden almış ben iş bitince demiştim 3-5 konu ekleyip bırakmış.

X
Xman
Misafir
Ortam çok bozuldu kimseye güvenipte iş yaptıramaz hale geldik :S

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Bu tur islerinizde bence forumda guvendiginiz birini hakem secin, bu her iki tarafada bir sorumluluk verir. Eger 1 taraf ustune dusen gorevi yapmaz yada kaziklarda o zaman iyinet yonetimi de hakemin araciligi ile ilgili kullaniciya yaptirim yapabilir. Ne dersiniz?

X
Xman
Misafir
Bu tur islerinizde bence forumda guvendiginiz birini hakem secin, bu her iki tarafada bir sorumluluk verir. Eger 1 taraf ustune dusen gorevi yapmaz yada kaziklarda o zaman iyinet yonetimi de hakemin araciligi ile ilgili kullaniciya yaptirim yapabilir. Ne dersiniz?

Güzel fikir, seçilecek kişi baya bi eskilerden olmalı Visitistanbul yada tiva gibi.

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Hakem olacak kisinin 1000 mesaja ulasmis ve forumda guvenilir birisi olmasi yeterli bence, tabii secim sizin.

0
Onaylı Üye
Üye
iyinet dediğin çok iyi olur.

trinsanrehberi ilgin için saol. ben domainin gittiğine üzülmüyorum. dolandırıldığıma üzülüyorum:)

birde şahıs hala banlanmamış

0
Onaylı Üye
Üye
hakem olayında hayırlısı olsun
@hayaletimsi geçmiş olsun

0
Onaylı Üye
Üye
iyinet dediğin çok iyi olur.

trinsanrehberi ilgin için saol. ben domainin gittiğine üzülmüyorum. dolandırıldığıma üzülüyorum:)

birde şahıs hala banlanmamış

Sizden özelden yazdığım mesaja özelden cevap beklerdim; ama burada özel mesajlaşmayı açığa vurmadan cevap vermenize sevindim.

Adınıza üzüldüm (ilerleyen zamanlarda belki bu durumlara çözüm bulan projeler görürüz Türkiyede)

0
Onaylı Üye
Üye
Hakem de arada yaptığı işten dolayı bir şeyler kazanacak mı?
Bu da ayrı bir ticaret konusu işte...

0
Onaylı Üye
Üye
anlamadığım arkadaş neden hala bannlanmadı

Geri