İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Karecilikte son nokta!

iyimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence medyada, büyük tv kanalları veya haber dergierinde tanıdığı olan varsa hiç kaçırmasın bu treni, çünkü 1 yerde haber çıkması yeter zaten günlük gazetelere tvlere bakın hepsinde aynı haberler var, birinde çıksanız bıdı bıdı çılğınlığı çığ gibi büyüyor bilmemne die internet mahir hesabı siteniz de siz de meşhur olur gidersiniz aha buraya yazıyorum :)

M

mfk_1868

Misafir
bu arada siteye girdim eleman hiç satamamıs reklamlar paso buyuk sitelere ajansspor superspor randevum vs vs en fazla 10 kare satmıstır:D cok saglam reklam dayıycaksın ve yabancı yapıcaksın bence turk mantıgı buraya reklam vermez:D

T

turkplatform

Misafir
dallamalarzekidir.com
onların hepsi püff kim reklam verir öyle bişeye :D

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
adam 995 kare satmış

995*10=9950ytl eğer alabildiyse bu parayı helal olsun adama :D

konuyu hortlatmamın sebebi, ben açıcaktım, aratınca bunu gördüm, hortlatayım dedim, hep sizmi hortlatçanız :p

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tutmadı demek adamın ferrari projesi,ilk yapmak önemli olan...

xayvyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende Bende Bende istiyorum Ferrari :) SCripti olan bana yollasın :p Ya fikir olarka guzel bişi aslında. Scriptttt ... ???? :)=

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.