Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kargo ile çek bozdurma ; banka hesabı başka isim adına
Kargo ile çek bozdurmak için illa çek hangi isim üzerine ise o isim için mi banka hesap no vermek gerekiyor ? yani çek üzerindeki isim ahmet ama banka hesabı mehmet'in adına. Bu sorun çıkarır mı ? daha önce bu şekilde çek tahsil eden varmı ?
Kargo ile çek bozdurmak için illa çek hangi isim üzerine ise o isim için mi banka hesap no vermek gerekiyor ? yani çek üzerindeki isim ahmet ama banka hesabı mehmet'in adına. Bu sorun çıkarır mı ? daha önce bu şekilde çek tahsil eden varmı ?
Ben detaylı sormuştum Citibank'tan
Şöyle demiştiler ;
Çek sahibi, başka hesaba aktarılmasını istiyorsa eğer, o hesap sahibi çeki ciro edecek ( arkasını yazacak ) ve kimlik fotokopisi ile kargoya verecek.
ben o süreçte pek sıcak bakmadım bu olaya. o yüzden göndermedim. ama yapılabilirmiş diye bilgi verdiler bana.
Ben detaylı sormuştum Citibank'tan
Şöyle demiştiler ;
Çek sahibi, başka hesaba aktarılmasını istiyorsa eğer, o hesap sahibi çeki ciro edecek ( arkasını yazacak ) ve kimlik fotokopisi ile kargoya verecek.
ben o süreçte pek sıcak bakmadım bu olaya. o yüzden göndermedim. ama yapılabilirmiş diye bilgi verdiler bana.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5