İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kargo şirketlerini protesto ediyorum..

en©in

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adres bulamadık diye birşey uydurmuşlar türkiyenin neresinde olursan ol bi bahane uydurup işlerine gelirse kargoyu getiriolar gelmesse telefon ediolar gelin şubemizden alın diolar her seferinde aynı şey başıma gelio.hiç kargoyu eve teslim etmiolar..bir keresinde zonguldaktan parça gönderdiler işlemci filan istanbulda amcamın evindeyim kuzenin bilgisayrına takıcam parçaları..telefonuma çarğı geldi..bende çağrı attım sonra tekrar çağrı geldi bende aradım kargocu dioki sokağın başındayım kargonuzu alırmısınız adam bana arattırıyo hr kez yolunu bulmuş.özellikle bunu yapanlar mng yurt için her zaman ki gibi en çok reklam yapan şirketler

en©in

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkür ederim bu adamları bi şekilde işlerini yapmaya zorlamak lazım diye düşünüyorum..şimdi ankartı şubeden almaya gittimde içimde bişeyler kaldı paylaşmak istedim bölge müdürlüğünden aradılar mng nin bide güzel sesli bi bayan arıyo kargonuz var adresi bulamamışlar die ben ordayım kardeşim nasıl bulmadılar diyorum bulmamışlar dio bişey yapamıyosun

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu protestoya katılıyorum
Fillo.com.tr ( aras kargo ) türkiyenin en yavaş servisi diyebilirim..
50 kez ararsın..yok geldik kapalıydı, yok aradık bulamadık..yalan..

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yurtiçi kargo yu seviyorum :)
4 kez kargo hizmeti aldım dördünde de yurtiçi kargo ile.
ilk kargo da adsense çeki gelmşti ve vücudum güneş yanığı ile sarılıydı ( 1 hafta yatakta kalmıştım :eek: ) adam kapıda illa ben gidecekmişim yanıma sesleniyorum abi annem imzalasın kaıdı yok olmaz faşan dedi. boxer ile gittim garip bir şekilde. imza attım bana güneş yanığı için tavsiyelerde bulunmuştu. diğerlerinde hiç bir sorun çıkmadı, sabah saatlerinde eve kargo geliyordu hep.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok şeyler duydum çağrı atanı ilk defa duydum :D Yuh diyorum başkada bişey demiyorum.Ben böyle iş görmedim.

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aras kargoyla ilgili bende bir şikayetimi dile getireyim. Ankaradan Tekirdağa kardeşim bana ufak bir koli gönderdi 10ytl civarda bir miktardı. Kardeşim yani gönderici ödedi fakat işlemi yapan ödemeyi işlememiş ve kardeşimde (ondada suç var) dikkat etmemiş. Bana kolim geldi adam bana dediki 10 ytl alayım şaşırdım birden arkadaşım gönderici ödedi dedim hayır burda öyle birşey yok dedi kardeşimi aradım elindeki faturalara baktı gerçekten alındı diye geçirilmemiş ertesi gün kardeşim bunu yapan kişiyi buldu ama iş işten geçti birşey olmadı. Bunu kasten yaptıldığını düşündüğüm için yazdım. yani her iki taraftanda 10ytl aldılar. bunu yapan ankara yenimahalle şubesi aras kargo

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
mümkünse yurt içi kargo ile çalışmanızı öneririm ve mümkünse sürekli kargo kullanıyorsanız yani sizede kargo geliyor ise dağıtıcı kurye ile muhabbetiniz iyi olsun.. Bizim burda sağolsun bir abi var cep telefonu numarasınıda verdi en ufak bir kargoda ararım rica ederim ve kırmaz 30 dakika içinde yanımda olur ve aynı gün kargoya verir...

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizin Aras'la aranız bozuk sanırım :)

gerçi şirket olduğumuz için kapımızı aşındırıp duruyorlar ama sonuç itibariyle hangi firma ile çalışırsak çalışalım sözleşme ve anlaşma yapar imzaları atarız...

geçen gün yaptığım flash oyun dağıtımında 15 kargodan 1i geri geldi... o geri gelen pakettede adresi yazarken tahmin etmiştim geri dönüceğini çünkü ben bile o adrese inanamamıştım...

ama şu var sağlam firma isteniyorsa yurtiçi kargo en iyisi, şu an Türkiye'de servis sağlayan kargo şirketleri arasında kurallara ve kanunlara tek uyan kargo...

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en©in' Alıntı:
adres bulamadık diye birşey uydurmuşlar türkiyenin neresinde olursan ol bi bahane uydurup işlerine gelirse kargoyu getiriolar gelmesse telefon ediolar gelin şubemizden alın diolar her seferinde aynı şey başıma gelio.hiç kargoyu eve teslim etmiolar..bir keresinde zonguldaktan parça gönderdiler işlemci filan istanbulda amcamın evindeyim kuzenin bilgisayrına takıcam parçaları..telefonuma çarğı geldi..bende çağrı attım sonra tekrar çağrı geldi bende aradım kargocu dioki sokağın başındayım kargonuzu alırmısınız adam bana arattırıyo hr kez yolunu bulmuş.özellikle bunu yapanlar mng yurt için her zaman ki gibi en çok reklam yapan şirketler

öyle bir arama olsa konuşma yapsam şu şekilde olur.

- abi köşe başındayım lütfen gelip kargonuzu alın.
- isminiz neydi ?
- xxx xxx
- Köşe başındaysanız 10 dakika içinde kargomu getirin veya sizi merkezinize telefon edip X şubenizin xxx xxx adlı elemanı kargomu köşe başından alabileceğimi söylüyor dalgamı geçiyorsunuz benimle diyerek şikayet edeceğim..

sen bunu söyle o koşmaya başlar zaten

en©in

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani

rotring' Alıntı:
öyle bir arama olsa konuşma yapsam şu şekilde olur.

- abi köşe başındayım lütfen gelip kargonuzu alın.
- isminiz neydi ?
- xxx xxx
- Köşe başındaysanız 10 dakika içinde kargomu getirin veya sizi merkezinize telefon edip X şubenizin xxx xxx adlı elemanı kargomu köşe başından alabileceğimi söylüyor dalgamı geçiyorsunuz benimle diyerek şikayet edeceğim..

sen bunu söyle o koşmaya başlar zaten
bende indim aşaıya adam a sayacam hazırladım kedimi adam yaşlı başlı bi adam çıktı sölemedim bişey buna mı güveniyodur nedir insanlar başkaları işlerini yapmayınca demediklerini bırakmazlar bide...bu durumda yine suç o elamanda değil bende oluoyor sanırım..

en©in

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SargeT' Alıntı:
mümkünse yurt içi kargo ile çalışmanızı öneririm ve mümkünse sürekli kargo kullanıyorsanız yani sizede kargo geliyor ise dağıtıcı kurye ile muhabbetiniz iyi olsun.. Bizim burda sağolsun bir abi var cep telefonu numarasınıda verdi en ufak bir kargoda ararım rica ederim ve kırmaz 30 dakika içinde yanımda olur ve aynı gün kargoya verir...
iide abi bu adamın işi bütün kargoları teslim etmek zorunda nie adamı kafaya almaya çalışayım ki ama doğru burası türkiye her yerde adamın olacak...

keşke bum konuyu okusalarda harbi kendilerine çeki düzen verseler ya nerde.....!!

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banada bir internet sitesinden tanıtım ürünü yolladılar.aras kargoya vermişler.1 hafta şehir dışındaydım.Gelince almaya gittim siz gelmeyince geri gönderdik diyor. :D

Yurt içi kargo da bence çok iyi değil.Çünkü bir keresinde bana telefon açtılar paketiniz var,gelin alın diye.Neyse gidip alırım dedim ama elemanların üstüne bir de bugün almazsanız iade edilir demeleri beni koparmaya yetti.

Yaşadığım bir olay daha weblebinin kargosuyla alakalı.Speaker sipariş ettim bu internet alışveriş merkezinden.Gelen paket öyle bir düzenli sarılmış ki 1 saatte anca açtım.İçinden orası burası kırık bir speaker çıktı.Pakete pak bir de ürüne.Şimdi gel de kızma.

en©in

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keyfinebak.com' Alıntı:
Sizin Aras'la aranız bozuk sanırım :)

gerçi şirket olduğumuz için kapımızı aşındırıp duruyorlar ama sonuç itibariyle hangi firma ile çalışırsak çalışalım sözleşme ve anlaşma yapar imzaları atarız...

geçen gün yaptığım flash oyun dağıtımında 15 kargodan 1i geri geldi... o geri gelen pakettede adresi yazarken tahmin etmiştim geri dönüceğini çünkü ben bile o adrese inanamamıştım...

ama şu var sağlam firma isteniyorsa yurtiçi kargo en iyisi, şu an Türkiye'de servis sağlayan kargo şirketleri arasında kurallara ve kanunlara tek uyan kargo...
yurt içi korgoda adresi bulamayo o yüzden genel olarak mng dememdim mng zonguldakta adresi bulamıo..hem bu çağrı atan eleman yurt içinden di ya bütün işini yapmayan kargocular bana denk gelio yada gerçekten çalışmıolar...

en©in

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
artı bi olay daha var bu olayda zaten kitlenip kalmıştım ebaydan baya parçaa aldım tam olarak ne aldığımı bilmiorum 1 seneyi geçti p4 2.8 işlemci yerine fan göndermişler ben ki box işlemci sipariş ettim fanın ne işi var bende ilk defa evimi bulan mng kargo elemanına zorluk olmasın die paketi kntrol ettim çaktım imzayı ki işlemciyi box istedim oem göndermişler dedim fanmış içini kargocu gidince gördüm p4 2.8 di ki pcnin en önemli parçası daha doğrusu en pahalı parçalarından biri onuda sonra tekrar almak zorunda kaldım adamları arıosun burdan box gönderdik diolar peki bu bir sorudur kargo şirketi irsaliyede bulunduğu idda edilen malı bilmek zorundamıdır..?

webrlis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şehre göre değişiyo heralde çünkü ben eskişehirdeyi ve sürekli aras kargoyla çalışıyorum nerden baksanız haftada 10-15 paket göderirim bi okadarda alırım ama şimdiye kadar hiç sorumla karşılaşmadım.
yutkiçiy göndereyim dedim 1 kere fitil ettiler beni bastım küfrü çıktım

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana da ödemeli arama yaptılar aras kargodan.
Ayrıca aras kargo yavaş oluyor. Bence en iyisi yurtiçi kargo.

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
webrlis' Alıntı:
şehre göre değişiyo heralde çünkü ben eskişehirdeyi ve sürekli aras kargoyla çalışıyorum nerden baksanız haftada 10-15 paket göderirim bi okadarda alırım ama şimdiye kadar hiç sorumla karşılaşmadım.
yutkiçiy göndereyim dedim 1 kere fitil ettiler beni bastım küfrü çıktım
bence sen kesin bayinin yanında filan oturuyyosundur..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5