26 ağustosta bozulan dvdrw'mi servise yolladım çizgi elektroniğe. aras kargoyla çalışıyorlar, bedavaya yolladım. 27sinde ürünüm onlara ulaştı, 28'inde değiştirilip yeni ürün aras kargoyla yollandı. 1 hafta geçti ürün elime ulaşmadı. bende aras kargoya telefon ettim, yok sizin adınıza gelen bi paket dediler. bende çizgi elektroniğe mail attım. onlarda ürünün bizden 28 ağustosta çıktığını, aras kargoyla temasa geçmemi söylediler. bu sefer bürolarına gidip bizzat görüştüm. hiç müşteriyi sallamayan tavırlar, isim söylüyorsun yokburda, şu şubeye gidin, telefonla ararmısınız diyorum zorla aratıyorum diğer şube meşgul. bana teli veriyor siz ararsınız sonra. orayıda arıyorum ordada yok. tekrar çizgiyle görüştüm, makbuz no, referanso noyu istedim. yolladılar bana. gittim tekrar sorgulattım. ürün depoda yatıyor. bi ton küfür ettim içimden. dışımdan etmeye terbiyem müsade etmedi! adamların mazereti adresi bulamamışlar. gayet açık bir adresim var. madem adres bulamıyorsunuz neden bu işi yapıyonuz kardeşim. neyse bugün kavuştum ürünüme sonunda. bi ton iş birikti onuı beklerken.